RankoBg87 4611 Napisano juče u 10:58 Drug član, 2430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Anchi1965 je napisao: Ako mi verujes ne znam koje su gume, kupljen NC sa njima, ok su. Vozim po kisi, ne smeta mi, ali u utorak predvidjaju neki haos na celom Balkanu. Ovo je prva sezona da idem okolo, tek treba da nabavim opremu za kisu. Hvala ti! Dodje sa Danlop i Mitas, Danlop je krs zivi, Mitas ok. Ako je Danlop kad zamenite tek onda pocinje prava opustena voznja, vozio sam i ja ali to nije bilo to, zamenio gume i sad uzivam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 842 Napisano juče u 11:44 Zainteresovan, 794 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, RankoBg87 je napisao: Dodje sa Danlop i Mitas, Danlop je krs zivi, Mitas ok. Ako je Danlop kad zamenite tek onda pocinje prava opustena voznja... Kolega, koji Danlop je krš u odnosu na Mitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4611 Napisano juče u 11:59 Drug član, 2430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danlop sto dodje na NC-u je D609 Trailmax, ne kaem samo ja nego i dosta njih drugih, pisamo po temama. Imam kod mene u kraju drugar i drugarica voze isto NC i to su vozaci 15g i vise, kazu da goru gumu nisu vozili da nista ne drzi. Ne znam oznaku za Mitas ali je dosta bolja od Danlopa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 77 Napisano juče u 12:06 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, RankoBg87 je napisao: Danlop sto dodje na NC-u je D609 Trailmax, ne kaem samo ja nego i dosta njih drugih, pisamo po temama. Imam kod mene u kraju drugar i drugarica voze isto NC i to su vozaci 15g i vise, kazu da goru gumu nisu vozili da nista ne drzi. Ne znam oznaku za Mitas ali je dosta bolja od Danlopa. Ne znam tip ali jesu Dunlop, samo su jos nove pa valjda sluze za ovo moje lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4611 Napisano juče u 12:56 Drug član, 2430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je to, nemaju druge, kad budete jednom zamenili za normalne ili probali isti motor sa drugim gumam videcete ogromnu raliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 632 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pozelim dobrodoslicu i suve puteve Samo polako i pun gas Ja sam od danas zvanicno bez dvotockasa ali planiram Sloveniju kao jednu od destinacija...putopisje ce mi dobro doci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 77 Napisano pre 18 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, pedjazz je napisao: Evo i ja da pozelim dobrodoslicu i suve puteve Samo polako i pun gas Ja sam od danas zvanicno bez dvotockasa ali planiram Sloveniju kao jednu od destinacija...putopisje ce mi dobro doci Od danas zvanicno bez dvotickasa...zvuci bolno. Kupila sam Hondu pcx, vozila je samo 3 meseca, shvatila da nije to to i da nemam vremena za gubljenje pa je dala tako novu na prodaju, ali kada je dosao kupac...obrnula sam u glavi svaki scenario kako da je ne prodajem. Ovaj NC mi je prvi-jedini-poslednji, ovaj ostaje kod mene! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...