Jump to content

Moto Zajednica

32. moto skup u velikoj plani-radovanjski lug

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 661 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

nije u mom gradu ali je 12 km od mene- 32. put za redom  jos od davne 94-te

503856227_1148259967346304_8154307018431245719_n (1).jpg

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900 S

Bio sam tamo jednom ,2003 . god i pamtim divan ambijent sa najvise motora na jednom mestu . Svirali Van Gog. Zao mi sto ove godine ne mogu da idem .

Ovaj bend -samo pravo - gledali pre desestak dana u Omladinskom naselju Čardak u pešćari na promociji Moto Guzzi motocikala , i mogu da kažem za momke sve pohvale .

da,sama lokacija je ja mislim jedinstvena. ja nisam bio 1994-te na prvom skupu, zvala me otadzbina da odsluzim vojsku, 95-te sam bio prvi put...  mogu se naci na YT snimci tih prvih godina...

drugaciji motori, garderoba,frizure, sve...kao neki drugi svet..tadasnji mladi momcici na motorima sada su sedi.  leti vreme bre.

Promenio član brankoXM

nisam uopste u tom delu moto price,pa ne razumem- ali uvek mi je bilo cudno zasto za isti vikend  bude nekoliko jakih skupova ?   

zar smo tolika zemlja ili ima toliko klubova da je nemoguce rasporediti skupove u toku jedne sezone?  ili nesloga cini svoje ?  zar se  isplati praviti dva jaka skupa isti vikend na 50 km razdaljine ?   

meni koji idem jer mi je blizu,lepa lokacija,muzika i da vidim poznate ljude je sasvim svejedno koliko skupova kad gde ima,ali zar nije bolje tri jaka skupa  za tri vikenda  sa 1500 motora nego tri u isto vreme sa po 500 ?

• Sviđa mi se 2

dodjoh sa skupa- meni je bilo top. motora koliko hoces, jedan dva pucaca i njih su zamolili da se unormale, svi raspolozeni ,jagode kao jagode,zvuce dobro. meni su utisak veceri momci i devojke iz benda ROK APOTEKA,  pozitivni i normalni,dobro zvuce. zenski vokal ,Duska je presimpaticna,nije se gasila ,kao da je na struju,skakala djuskala luda energija . meni je ovo vece bilo vrh,mnogo pozitivne energije u vazduhu...

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja