vojinsb 95 Napisano Jun 12 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u potrazi sam za malim stromom do nekih 4000e. Ponude moze i na 062410285 wa ili viber.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinsb 95 Napisano Jun 14 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam Laverdu trazio vise ponuda bih dobio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12696 Napisano Jun 14 Ne silazi, 2918 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan 500 ili 900 cm3 ? Pre par minuta drugar pominje Laverdu 500 ... Sorry za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinsb 95 Napisano Jun 14 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da stroma niko ne nudi, moze bilo koja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1953 Napisano Jun 15 Drug član, 2908 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan budžet je diskutabilan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Jun 15 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje proslediću mu kontakz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinsb 95 Napisano Jun 15 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan budžet je diskutabilanOpet dolazimo do teme "nerealne cene motora".. Svakako sta god da sam gledao do sad bilo to 3500 ili 4500e, stanje je slicno, uglavnom su to po recima prodavaca vrhunski motori a kad se pogledaju to je vec druga prica, masina zvecka, kvacilo ne odvaja lepo, kocnice i gume bolje da ne pricam.. Ili su meni ocekivanja visoka ili se dobri primerci ne prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1946 Napisano Jun 15 Drug član, 900 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi primerci nisu još na prodajuSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 551 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ću mog da DL1000 da prodajem sledeće godine. Možda i ranije, u zadnje vreme baš vrtim ove GS-ove, da probam i ja taj kardan i pomagala.Al mi nekako objektivno lepši od GS Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinsb 95 Napisano Jun 15 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ću mog da DL1000 da prodajem sledeće godine. Možda i ranije, u zadnje vreme baš vrtim ove GS-ove, da probam i ja taj kardan i pomagala.Al mi nekako objektivno lepši od GS Sent from my iPhone using TapatalkEto mene sad strah da uzmem stroma, mozda ga ni ja nikad ne prodam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24719 Napisano Jun 15 Integrisan, 10271 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... uzmi malog versys-a, zabavniji i okretniji je od stroma, oslanjanje kvalitetnije a ima ih u oglasima pa biraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinsb 95 Napisano Jun 15 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... uzmi malog versys-a, zabavniji i okretniji je od stroma, oslanjanje kvalitetnije a ima ih u oglasima pa biraj Mene je on odusevio koliko se lako vozi, bukvalno kao bicikla, jedino sto mi smeta kod njega je izgled, pogotovo prva generacija.. ne mogu nekako da ga smislim uopste ali je isto izdrzljiv i jeftin za odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24719 Napisano Jun 15 Integrisan, 10271 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oba su dokazani i provereni, svako ima stranu gde je bolji... Ekonomicni jesu i dugo traju, dopustaju i zanemarivanje. Svakako nema omaske sta god da izaberes, sretnu potragu zelim Evo iz tvog lepog kraja ( i ja sam ti kao neki polu-banjac ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19743 Napisano Jun 15 Integrisan, 6106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, vojinsb said: Mene je on odusevio koliko se lako vozi, bukvalno kao bicikla, jedino sto mi smeta kod njega je izgled, pogotovo prva generacija.. ne mogu nekako da ga smislim uopste ali je isto izdrzljiv i jeftin za odrzavanje. Prva generacija je teska za svariti, secam se dobro kada je izasao. Druga mi je vec lepa a naredne jos lepse. Zvuk mi tu najvise smeta ali kontam da aftermarket moze popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinsb 95 Napisano Jun 15 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prva generacija je teska za svariti, secam se dobro kada je izasao. Druga mi je vec lepa a naredne jos lepse. Zvuk mi tu najvise smeta ali kontam da aftermarket moze popraviti.Apsolutno se slazem, ova najnovija generacija mi je prelepa, veze nema sa prvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1953 Napisano Jun 15 Drug član, 2908 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinsb 95 Napisano Jun 19 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svoj primerak nasao i za sad sam zadovoljan, napravio sam nekih 200km do sada. Sve u svemu, sve mi se vise svidja, a i caletu se zasvidjao i razmislja se da predje na tako nesto.. pa ako neko zeli zamenu za Apriliu Caponord 1000, mozemo da se dogovorimo.. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19743 Napisano Jun 19 Integrisan, 6106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, bas lep primerak. Nikako da probam taj famozni V2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 405 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva prodaja, jedino je Strom muški motor...ovo je 1000 XT.,2018god...najbolji do sad, ova serija, čak ga ne bi mijenjao ni za ovog najnovijeg 1050... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3390 Napisano Jun 21 Drug član, 1604 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Jes taj model dobar . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1946 Napisano Jun 21 Drug član, 900 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan ,probao dam ga 10km ima sve što je potrebno fin ugladjen agregat (ne ko mali) al odličan nemam zamerki,koči ide ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...