boza_kg 7045 Napisano April 24 Ne silazi, 5094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sipali su više sigurno. Ako je u pitanju "ovlašćeni" servis, koji je do juče radio samo automobile, nemaju oni ni osećaj ni iskustva, a uputstva ne čitaju, ili čitaju od drugog modela. Nije prvi put na žalost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljanceee 2 Napisano April 28 U prolazu, 11 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, gde je najbolje zalepiti registracionu nalepnicu na fortu? Da ne bude problema sa skidanjem, a opet da izdrži godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5078 Napisano April 28 Drug član, 3125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Miljanceee je napisao: Pozdrav svima, gde je najbolje zalepiti registracionu nalepnicu na fortu? Da ne bude problema sa skidanjem, a opet da izdrži godinu. Prednja desna viljuška ako ima slobodne površine koja se vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasarados 12 Napisano April 28 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Miljanceee je napisao: Pozdrav svima, gde je najbolje zalepiti registracionu nalepnicu na fortu? Da ne bude problema sa skidanjem, a opet da izdrži godinu. Ja zalepio ovde sa unutrašnje strane i tu mi je zaštićena ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljanceee 2 Napisano Maj 1 U prolazu, 11 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Nego moram da se "pohvalim". Kupio motor pre neki dan i vozio 15ak km. Nisam bio tu dva dana i danas jedva cekao da vozim kad ono check engine svetli. I neku gresku prijavljuje. AI kaze lambda sonda. Naravno servis ne radi tri dana i sad ne znam sta da radim. Ej bre, na 15km. Ima li neko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7045 Napisano Maj 1 Ne silazi, 5094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Miljanceee možeš da probaš da mu dopuniš akumulator, to možeš sam. Hoće kinezi da bace random grešku ako napon nije dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljanceee 2 Napisano Maj 1 U prolazu, 11 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, boza_kg je napisao: @Miljanceee možeš da probaš da mu dopuniš akumulator, to možeš sam. Hoće kinezi da bace random grešku ako napon nije dobar. E da, prvog dana kada sam vozio ugasio se u voznji prilikom nekog skretanja gde sam pustio gas, a danas kod prvog paljenja je verglao solidno. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...