lakosta_cbr 1 Napisano Ponedeljak u 19:23 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Video sam par starih poruka oko teme parkinga u Beogradu zanima me kakvo je stanje oko trznih centara (kako ulazite i da li uzimate uopste kartice na rampama i gde ostavite motor) i generalno po ulicama Beograda, kako ne bih popio neku kaznu ako vec ne moram. Takodje ako vec imaju skorije teme poput moje slobodno mi bacite link da pogledam. Ukoliko imate dobar info na priblizne teme slobodno recite tek sam krenuo ove sezone da vozim i svaka informacija mi znaci. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11815 Napisano Ponedeljak u 20:33 BJB Maxi Scooter Club, 4419 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče TC-ova, samo prođeš pored rampe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5906 Napisano Ponedeljak u 20:33 Nemanja Stojanović, 1665 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan U svaki TC ulaziš slobodno bilo pored rampe bilo između stubova, gde se tebi sviđa. Parkiraš se tamo gde vidiš da ima motora, neki čak i imaju obeležena mesta za motore pored ulaza. Na ulici samo gledaj da ne ometaš ništa i dobar si. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta_cbr 1 Napisano Utorak u 13:51 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan U nekim TC vidim da rampa zaklapa skoro ceo put u tim slucajevima kako prodjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3317 Napisano Sreda u 06:52 Drug član, 1233 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ili kako hoćeš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4592 Napisano Sreda u 07:07 Drug član, 1012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan U Galeriji može motorom "regularno" da se uđe na rampu i uzme kartica. NE može pored rampe, mora da se kerefekiše preko ostrva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 450 Napisano Sreda u 09:06 Svrati ponekad, 446 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi u Galeriju motorom ulazio u garažu kad možeš nedaleko od ulaza da parkiraš, stoji uredno po 10tak motora, nema nikakvih problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4592 Napisano Sreda u 12:28 Drug član, 1012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zbog hladovine, kiše ili samo iz želje da budeš ispravan... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2835 Napisano Sreda u 13:43 Drug član, 917 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: ili samo iz želje da budeš ispravan... Pfffftttt........ 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 450 Napisano Sreda u 17:07 Svrati ponekad, 446 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Zbog hladovine, kiše ili samo iz želje da budeš ispravan... Pa, ispravan da budeš a da voziš motor, to ne ide.A takođe, motorista ne bi trebalo da ne plaši ni kiše ni sunca, tako da... :mobilizator: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11718 Napisano Sreda u 18:39 Ne silazi, 2623 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vozim motor po kisi.Tu sedam u auto,firmin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 188 Napisano Sreda u 20:00 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Uvek parkiram pored TC jer mi tako bliži ulaz. Na ostalim mestima gde god samo da ne smetam nikog. Mada uvek može da se nađe debil koji će oboriti motor. Za godinu ipo dana koliko sam u BG-u. Jedno 20 tak skutera i motora sam vido da su oboreni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...