baltrekk 1038 Napisano Jun 2 Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Cele prošle nedelje smo @Mato i ja pravili scouting za događaj koji je definitivno jedan od najvećih do sada u svetu ADV & Rally Scouting summary u brojkama: 7 dana 3000 km (1500 km off-road / 1500 km asphalt) 200 litara goriva ️ (samo za moju Teneru) 3 potrošene gume 25 litara piva 75+ sati na motoru T7 Rally Ready Prošao kroz Srbiju, Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru i ponovo u Srbiju U kratkim crtama...ukoliko vam je Kupres na putu sledeće nedelje od 07-14.06 predlažem vam da svratite i vidite event Yamaha Tenere Rally Bosnia 2025 čiji je direktni organizator @Mato ina čiji sam poziv vrlo rado prihvatio da budem deo jedne ovako velike organizacije gde će učestvovati preko 100 motora. Još jednom hvala ti @Mato na poverenju i prilici da doprinesem svojom energijom i iskustvom ovakvoj organizaciji! Der Ténéré Spirit - YAMAHA Ténéré Spirit WWW.YAMAHA-TENERE-SPIRIT.DE Ténéré Rally Bosnien 2025Ténéré Rally Bosnien 2025Ténéré Rally Bosnien 2025 2025 ist es endlich soweit, und Yamaha präsentiert die erste […] 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6248 Napisano Jun 2 Drug član, 4219 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baj’ Mata bome ko pravi.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1038 Napisano Jun 3 Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2025 at 9:03 AM, baltrekk said: Cele prošle nedelje smo @Mato i ja pravili scouting za događaj koji je definitivno jedan od najvećih do sada u svetu ADV & Rally Scouting summary u brojkama: 7 dana 3000 km (1500 km off-road / 1500 km asphalt) 200 litara goriva ️ (samo za moju Teneru) 3 potrošene gume 25 litara piva 75+ sati na motoru T7 Rally Ready Prošao kroz Srbiju, Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru i ponovo u Srbiju U kratkim crtama...ukoliko vam je Kupres na putu sledeće nedelje od 07-14.06 predlažem vam da svratite i vidite event Yamaha Tenere Rally Bosnia 2025 čiji je direktni organizator @Mato ina čiji sam poziv vrlo rado prihvatio da budem deo jedne ovako velike organizacije gde će učestvovati preko 100 motora. Još jednom hvala ti @Mato na poverenju i prilici da doprinesem svojom energijom i iskustvom ovakvoj organizaciji! Der Ténéré Spirit - YAMAHA Ténéré Spirit WWW.YAMAHA-TENERE-SPIRIT.DE Ténéré Rally Bosnien 2025Ténéré Rally Bosnien 2025Ténéré Rally Bosnien 2025 2025 ist es endlich soweit, und Yamaha präsentiert die erste […] Da dodam i par fotki da ne bude da je samo na txt opisu pa da kažete da nismo vozili 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 642 Napisano Jun 5 Pažljivo prati, 670 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da u organizaciji imate i nekog ko će ovo sve lepo da snimi pa da nam baciš neki link da uživamo i mi bez Tenera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1038 Napisano Jun 5 Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Boban EN said: Nadam se da u organizaciji imate i nekog ko će ovo sve lepo da snimi pa da nam baciš neki link da uživamo i mi bez Tenera Hoće, biće nešto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3360 Napisano Jul 16 Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan i? Bi li nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 642 Napisano Jul 17 (promenjeno) Pažljivo prati, 670 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bilo al ga moraš na Instagramu pratiti Promenio Jul 17 član Boban EN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1038 Napisano Jul 21 Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan On 6/5/2025 at 10:07 PM, baltrekk said: Hoće, biće nešto Evo ovako jedan link sa fotkama da steknete uvid u atmosferu Ténéré Spirit Rally Bosnien 2025 | Brey Photography - Realisiert mit WWW.PICTRS.COM So können Sie bestellen:1. Klicken Sie sich in eine Untergalerie Ihrer Wahl2. Wählen Sie das Sparpaket 10er-Download und klicken Sie anschließend auf Paket bestellen3. Es öffnet sich... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...