b00zda 10 Napisano pre 2 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Да ли још неко има проблем са честим случајним притиском на прекидач дугог светла? Као да није баш добро позициониран или су мени прсти бангави…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dgambin 11 Napisano pre 2 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Pula, Hrvatska Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, b00zda je napisao: Да ли још неко има проблем са честим случајним притиском на прекидач дугог светла? Као да није баш добро позициониран или су мени прсти бангави… Sent from my iPhone using Tapatalk Meni se to isto dešava svako toliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7610 Napisano pre 2 sati Drug član, 2166 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na exploreru je malo drugacije u odnosu na touring, na touringu je izmedju leve rucke i kvacila pa kad stisnes kvacilo ne mozes da blicas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano pre 2 sati U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na Touring-u nemam problema, ali ima problem sa automatskim svijetlima... više ih nemam nego imam... odjednom mi se u meniju pojavi ta opcija, drugi put je nemam.. sprdnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b00zda 10 Napisano pre 2 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Na Touring-u nemam problema, ali ima problem sa automatskim svijetlima... više ih nemam nego imam... odjednom mi se u meniju pojavi ta opcija, drugi put je nemam.. sprdnjaЈа нисам ни знао да има адаптивна светла Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano pre 2 sati U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan E ova funkcija mi se gubi iz menija i pojavljuje, više je nemam nego sto imam... ima li neko slicnih problema? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...