b00zda 12 Napisano Septembar 30 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Да ли још неко има проблем са честим случајним притиском на прекидач дугог светла? Као да није баш добро позициониран или су мени прсти бангави…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dgambin 11 Napisano Septembar 30 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pula, Hrvatska Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, b00zda je napisao: Да ли још неко има проблем са честим случајним притиском на прекидач дугог светла? Као да није баш добро позициониран или су мени прсти бангави… Sent from my iPhone using Tapatalk Meni se to isto dešava svako toliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7662 Napisano Septembar 30 Drug član, 2180 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na exploreru je malo drugacije u odnosu na touring, na touringu je izmedju leve rucke i kvacila pa kad stisnes kvacilo ne mozes da blicas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano Septembar 30 U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na Touring-u nemam problema, ali ima problem sa automatskim svijetlima... više ih nemam nego imam... odjednom mi se u meniju pojavi ta opcija, drugi put je nemam.. sprdnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b00zda 12 Napisano Septembar 30 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Na Touring-u nemam problema, ali ima problem sa automatskim svijetlima... više ih nemam nego imam... odjednom mi se u meniju pojavi ta opcija, drugi put je nemam.. sprdnjaЈа нисам ни знао да има адаптивна светла Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano Septembar 30 U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan E ova funkcija mi se gubi iz menija i pojavljuje, više je nemam nego sto imam... ima li neko slicnih problema? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7662 Napisano Octobar 1 Drug član, 2180 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja to kod mene nikada nisam video, za koje trziste je tvoj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano Octobar 1 U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ja to kod mene nikada nisam video, za koje trziste je tvoj motor Ne znam stvarno, ali je 100 posto isti, jer ide preko Gevare za CG.. Na mom se ponekad pojavi ikonica ovdje izmedju 4-5 mala zelena sa "A" u sredini i tada mi se pojavi i onaj AUTO light u meni-ju... i nestane brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7662 Napisano Ponedeljak u 20:54 (promenjeno) Drug član, 2180 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam hvalio ali ajde sada malo i da kritikujem. Pre dve nedelje sam bio na redovnom servisu u Guevari u Vrcinu. Treci po redu i na skoro 14000km. Standardno zamenjeno ulje i filteri. Motor mi prljav ali juce primetim masno u skidplejtu tj donjoj zastiti motora. Pomislio sam prvo da je od lanca. Procackam malo i vidim sveze zuto ulje na prstu. Skinem zastitu i primetim da curi ulje iz poklopca filtera za ulje. Ocistim sve, probam da dotegnem srafove ali ne ide, vec su stegnuti ne ide da silim puci ce. Ostavim tako motor koji je inace hladan i nije vozen zadnjih par dana, vratim se posle nekih 2-3 sata da pogledam, skupilo se opet 2-3 kapljice ulja. Pogledam malo po youtube-u , nema niko taj problem ali nema sta drugo da bude osim O-ring gumica koja je na poklopcu. Ima na aliju original i gumica i poklopac ali ko ce da ceka, bar sam nasao dimenziju Kupim gumicu lokalno (39,34x2,62 mm) i aj kod drugara u garazu da operisemo. Pripremili serpu ispod, steta novo ulje. Skinuli poklopac i gumicu sa njega a ona dosta tvrdja od nove i pod prstima se oseti da je malo tanja od nove. Vratli sve sa novim o-ringom, provozao, sacekao, ne curi nista Da li u servisu nisu menjali gumicu nikada pa je toplo-hladno, ulje i sve ostalo ucinilo svoje ili su stavili neku neodgovarajucu to vec ne znam ali sam opasno alergican kad mi iz bilo kog vozila curi neka tecnost a pogotovu relativno novog vozila Promenio Ponedeljak u 20:56 član Sharky - Alex 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2035 Napisano Ponedeljak u 21:44 Drug član, 1378 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to nista strasno, jeste smor je sto je to novo vozilo, u garanciji a ti moras sam da šarafaš, ispustas novo ulje... Ali ti "veliki" ovlasceni servisi odavno ne mare da urade servise kako treba, vec samo da se otaljiga i sto vise love uzme. Slicna je prica za bilo koji brend. Nije to samo za CF... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7662 Napisano Ponedeljak u 22:15 Drug član, 2180 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se @Rider000, ali… Skines poklopac, zamenis gumicu od 30 dinara…. E u tome se razlikuju majstori od dundjera. Inace svi ovlasceni servisi i garancija su prokletsvo koje prati nova vozila. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano Utorak u 05:37 U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije uz ovakav tip filtera dodje i gumica, ali ih mrzi da je mijenjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 37 Napisano Utorak u 05:54 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, VOKS081 je napisao: Najverovatnije uz ovakav tip filtera dodje i gumica, ali ih mrzi da je mijenjaju Ne dolazi gumica uz filter... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano Utorak u 06:12 U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće, ali to mi je baš čudno... rekoh kao za VW motore, uz svaki filter dodju u gumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 37 Napisano Utorak u 06:31 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, VOKS081 je napisao: Moguće, ali to mi je baš čudno... rekoh kao za VW motore, uz svaki filter dodju u gumice Nije to samonuz vw npr uz bmw ti dolazi gumica i bakarna podloška za šeaf kartera. Ja sam vec uradio mali servi na 6000(sam sam uradio) i kupljeninfilter iz cf nije imao gumicu. Gledao sam i HF filtere, isto ne dolazi gumica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7943 Napisano Utorak u 06:36 Drug član, 2666 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Sharky - Alex said: Pripremili serpu ispod, steta novo ulje. Kod ovakvih manjih intervencija spustiš motor na bok (pripremiš sve, lagano da se nešto ne ošteti) i nema da se smaraš sa ispuštanjem ulja. Skidali smo cele dekle tako. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1633 Napisano Sreda u 09:00 prisutan, 1237 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na Hondi onomad pri zamjeni ulja nisu bakarnu podlošku barem zagrijali, a o zamjeni da ne govorim, parkirao motor, ujutro lokvica ulja, zovem ih rekoh jbg, i podloška od euro!! Dovezi kažu.. Pa nisam ja dokon da mogu stalno cimati tamo vamo. Glupost obična, ali ja se distanciram odmah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano Sreda u 09:17 U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 10. 2025. at 8:36, živke je napisao: Kod ovakvih manjih intervencija spustiš motor na bok (pripremiš sve, lagano da se nešto ne ošteti) i nema da se smaraš sa ispuštanjem ulja. Skidali smo cele dekle tako. Iskusno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano pre 17 sati U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen 42 zadnji lančanik, motor je kao prepoređen... svi koji žele da ovo stave, moraju znati da lanac ide na 120 linkova, a fabrički je na 122 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano pre 17 sati U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba profesor doktor za motor u Podgorici, neka piše šaljem kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 50 Napisano pre 17 sati U prolazu, 72 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naštelovana šalterica i vješanje, spram mene... uputstvo baciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7662 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 2180 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sta si stelovao kod menjaca-salterice? daj malo opsirnike koja je razlika sa manjim zupcanikom Promenio pre 14 sati član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...