Daki 302 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo vec razmisljam da namontiram crash barove na mog TDM a. Verovatno da mogu da se kupe negde na strani, ali meni je izazov da ih napravim sam. E sad... Dali neko ima, na svom TDMu neke crash barove koje bi mogao da pogledam, da mi daju ideju kako bi to napravio i gde ih kaciti? Bila bi mi velika pomoc ako bi to video uzivo. Kakva su vasa misljenja i saveti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Dugo vec razmisljam da namontiram crash barove na mog TDM a. Verovatno da mogu da se kupe negde na strani, ali meni je izazov da ih napravim sam. E sad... Dali neko ima, na svom TDMu neke crash barove koje bi mogao da pogledam, da mi daju ideju kako bi to napravio i gde ih kaciti? Bila bi mi velika pomoc ako bi to video uzivo. Kakva su vasa misljenja i saveti? Sad ce kum da pravi na njegovoj, pa ces da vidis, a ako ti se svidi imas mustru. Majstor, naravno Susha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan obavezno da stavite komplet dokumentaciju u vidu slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Vidim druze Daki da si se potrudio oko kres bara, Extra!!! Jedva cekam da vidim kako izgleda to cudo pa da pljunemo u sake ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Srce mi igra od srece kad vidim ove sektase sa Tako Dobrim Motorima kako se premaju da ih ulepsavaju Momci, go for it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Vidim druze Daki da si se potrudio oko kres bara, Extra!!! Jedva cekam da vidim kako izgleda to cudo pa da pljunemo u sake ... Cim Doktor i Hoze pocnu da grunfuju, idemo do KVa da im ukrademo patent. Neka budu zadovoljni sa par piva stocemo da im platima ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Cim Doktor i Hoze pocnu da grunfuju, idemo do KVa da im ukrademo patent. Neka budu zadovoljni sa par piva stocemo da im platima ;D ;D ;D ;D O da da jedva cekam, par piva za njih i par piva za nas pa da vidimo kakve ce to krivine da ispadnu A tek kada ih hromiramo ;D Vidim gore se javlja i drug Saxy, ako hoce mozemo i njemu jedan da navrnemo na stroma ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio na svoj TDM uz malu doradu jeftine (25e par) crash-ove i vec su se dokazali kad mi je motor pao na mestu. Samo je zmigavac napukao, ali su sve plastike ostle ne dirnute. Ako si zainteresovan javi se da ti objasnim. Tel 061-1954626. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan darinjo, slike bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i to vec sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno je proslo to tvoje sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Malo sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo prekosutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su neke slike crash bar-a za tdm 850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja milion slika samo ocu da vidim HOME-MADE varijantu posto planiram da pravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Mart 17, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam i podigao kumov TDM sa namestenim crash-barom i nosacima za kofere. Nosaci su napravljeni od kombinacije bocnih nosaca za neku Hondu i nosaca za top case koji je stigao na motoru, takodje neoriginalan za TDM. Crash bar je napravljen od prohromskih cevi od cola, iz komada. Po meni odlicno, a vi gledajte. Narocito mi se svidja crash bar. Jak i diskretan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA odradjeno svidja mi se ... Iskopirao si ga u originalu svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da je Susa napravio i za mene? ;D Odma mu kazi na napravi jos 2kom, za mene i za Dr Gubija. Odlicni su ispali. Fini i diskretni. Kako je ovako lepo savio cevi? Rucno ili na masini. Aj ako znas neke detalje tehnicke prirode daj. Ala ce kum da se voza ove godine, ko pravi. Neka su sa srecom radovi na TDM u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za crash bar izgleda extra.Dopada mi se to sto nije robusan i sto ne strci sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...