srbac 2681 Napisano Maj 24 Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija ima života izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim stazama, Silverston joj tradicionalno odgovara. Ima brzinu na pravcu i u brzim krivinama dobro funkcioniše, spore krivine i start katastrofa i to se ne menja. Nije Martin džaba dig'o dževu, vidi podatke kao i šansu za Hondu gde Aleš gleda podatke i savetuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 24 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BRACO je napisao: Nije to do zubčanika, izmori ga ona riba Pa i ja da imam onakvu ribu, bolelo bi me pače za trke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Riba koju pominje je njegov drug Tom, dečko iz boksa koji je često u kadru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Disko Nindža je napisao: Žare podivljao u zadnjem krugu obišao dvojicu u 3 krivine Bezechi pokidao do 4-tog mesta. Srce mi krvari za Quartarara, 3 pol pozicije i posle đokica...dajte čoveku malo brzine, promenite mu zubčanik Žare je to redovno radio u manjim kategorijama, bio je lud ko struja i tako je i vozio ali nikad nije pravio ozbiljne incidente, uz tu facu dobrog mede i loš engleski kao sušta suprotnost svega na stazi. Negde se to izgubilo na žalost al povremeni bljesak sve oduševi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Maj 25 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, nuk said: ...drug... To se sad tako tove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3528 Napisano Maj 25 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5714 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Pa i ja da imam onakvu ribu, bolelo bi me pače za trke Al boli i bulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2681 Napisano Maj 25 (promenjeno) Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ko je gledao danas? Po vremenima bih rekao da je kiša. 2,12 su vozili Promenio Maj 25 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 25 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, nuk je napisao: Riba koju pominje je njegov drug Tom, dečko iz boksa koji je često u kadru Mislim da prica o Banjaji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17239 Napisano Maj 25 Misbehave Responsibly, 1716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Moto2 je u toku - trkanje je VAU ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 18209 Napisano Maj 25 Ne silazi, 1300 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nestvarno dobra trka. Od početka do kraja! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Maj 25 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Mislim da prica o Banjaji Aha. To mu je žena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 25 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ratradirana prica ova trka. Veze s mozgom Aleks pao u prvu krivinu , i sad kao nastavlja trku .. ovi ostali vozili 3 Gadi mi se cela prica sa markezima 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 580 Napisano Maj 25 Zainteresovan, 503 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sramotno stvarno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 243 Napisano Maj 25 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko srece za obojicu, strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Maj 25 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Kakva ratradirana prica ova trka. Veze s mozgom Aleks pao u prvu krivinu , i sad kao nastavlja trku .. ovi ostali vozili 3 Gadi mi se cela prica sa markezima Jeste bezveze al takva su pravila. Baš ih je u*ralo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Maj 25 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dorna da ga duva Markez da ga duva Eto... Upravo sada, nuk je napisao: Jeste bezveze al takva su pravila. Baš ih je u*ralo Odavno znamo da su pravila za neke ovakva a za druge onakva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1335 Napisano Maj 25 Drug član, 857 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sramotno stvarnoNisu završili 3 kruga, prema pravilima ide restart trke, nema veze to sa markezima. To što ih usralo i pravilnik im ide na ruku nije njihova krivica, nisu ga oni pisali. A pošto su se se okliznuli obojica može da se desi da ne srljaju pa će neko nov da ispliva na prvo mesto.Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 580 Napisano Maj 25 Zainteresovan, 503 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Mali Ika je napisao: Koliko srece za obojicu, strasno Nekim cudom se uvek namesti da Markez ima srecu. Kad vozi startnim pravcem u kontra smeru, kad menja motor pred start, kad padne... neki mnogo srecan covek 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3446 Napisano Maj 25 Drug član, 1442 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Žoan ide na 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1335 Napisano Maj 25 Drug član, 857 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan I šta rekoh, sve ode naopako po MM, jamahe rulaju Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3446 Napisano Maj 25 Drug član, 1442 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da nema soft napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3446 Napisano Maj 25 Drug član, 1442 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan A. Markez nema soft Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 243 Napisano Maj 25 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan E nek je proslo ovako, sad je bar zanimljiva trka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4716 Napisano Maj 25 Svrati cesto, 3782 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Kvartararom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...