Gremlin 24 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ewo imam i ja jednu ;D Mexikanska kuhinja je u pitanju .. Jesi sam kuvao, ili... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jesi sam kuvao, ili... ;D ;D ;D Treba da ga pitas jel sam slikao, ovo je fotografska tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi sam kuvao, ili... ;D ;D ;D Treba da ga pitas jel sam slikao, ovo je fotografska tema Jel znas ti sta znaci Hitman...ne bi se ja igrao sa njim, ubice te makar u CS-u... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 17, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jesi sam kuvao, ili... ;D ;D ;D Kuvao nisam, ali pojeo jesam ;D ubice te ... u CS-u... ;D ;D ;D ;D ;D U owome ima istine ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 1. Piletina nije meso nego prilog... ;D ;D ;D 2. Jesi ti dosao na trocifrenu kilazu da mozes "ravnopravno" da ucestvujes u temi ? ;D ;D ;D E, ja sam overio tri cifre čisto da me ljudi smatraju čovekom al sam posle propao za par kila. Piletina, a kljun kao utičnica najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Piletina nije meso nego prilog... ;D ;D ;D 2. Jesi ti dosao na trocifrenu kilazu da mozes "ravnopravno" da ucestvujes u temi ? ;D ;D ;D E, ja sam overio tri cifre čisto da me ljudi smatraju čovekom al sam posle propao za par kila. Piletina, a kljun kao utičnica najzli Welcome to the stairways to 120+ club... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo hrane i od minja;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Josh malo klope i necu da davim inace i moj jedan od naj omiljenijih portreta, sef kuhinje inter-Kontija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Mart 20, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za hranu ce neko sigurno da kaze da je plasticna, ali meni se svidja kako si ti ovo zabelezio. Uskoro otvaram restoran i vec vidim ko ce da mi radi MENI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da sam vecinu ovoga nakon fotkanja pojeo, xixixi dembelich... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za hranu ce neko sigurno da kaze da je plasticna, ali meni se svidja kako si ti ovo zabelezio. Uskoro otvaram restoran i vec vidim ko ce da mi radi MENI A ja znam ko ce da radi degustaciju i kontrolu kvaliteta i kolicine u porcijama.... ;D ;D ;D Veruj mi da sam vecinu ovoga nakon fotkanja pojeo, xixixi dembelich... Pa mogao si da zoves, da ti "pomognem"... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 20, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem troclanu komisijju na celu Sa Gremlinom koja ce iskontrolisati kvalitet menija, lagano stavku po stavku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem troclanu komisijju na celu Sa Gremlinom koja ce iskontrolisati kvalitet menija, lagano stavku po stavku. Ja predlazem clanove Lalajka i Dexterr-a... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Mart 20, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vec se ne sekiram da li ce da mi radi restoran ili nece. Izgleda dacu putnike koji idu na more konacno da odvratim od one dosadne relacije preko Zlatibora. Gremlin je vec probao jedan delic meni-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ja da slikam a vi da klopate stokilasi..josh me Dexter ubedjuje da je smrsao, slusaj mog brata lazova ;D ;D ;D Ti Gremlinko, Dex i Lajavko ;D bi pojeli i kuvara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa di ste jel ste pomrli il niko nista ne jede , il samo ne slikate klopu...? Pa nemojte tako! Evo malo sam se igrao sa mojim drugom Majkrosoftom, koga ne mrzi nek pogleda filmich, kratak je i nema golih zena, samo golih curki i mlaaade piletine ;D http://www.youtube.com/watch?v=ZnyjEFMg4rw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I sad sam opet gladan.....e sto sam gledao da me covek pita.... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, majstore !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan `Falja ....mmmm voce i shlag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovu Temu preimenovao u Hrana za Oci. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan kakvi ste vi "smradovi"! Ja sam se ugojio 5kg samo od ovih slika. Pa gde ce Vam dusa, jel' znate da mi u tudjini o ovome mastamo godinu/dve. Ej moji zemljaci, baciste me u bedak. Odoh da jedem neku nedolicnu neukusnu probioticku hranu. Sram Vas bilo! BTW samo nastavite! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano April 27, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Endurac i Cope da se banuju zbog ovih slabih na 'ranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan orange.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MArko druze, batali kiselo, daj nesto slatko... uzeleli smo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan MArko druze, batali kiselo, daj nesto slatko... uzeleli smo se Seo sam na jagode sa slagom..selja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...