kole24 1178 Napisano Maj 19 Drug član, 610 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ostao neki u životu? Vozi li ga još neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 231 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davno nekada vozio par Dana od drugara,bio je ok koliko se secam Ali to je bilo pre 20 godinane secam se kada sam video nekog na ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2599 Napisano Maj 19 Drug član, 1090 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu mog da prežalim a komša nije hteo da mi proda moj koji sam ja njemu prodao. Pih...Sad je već raritet, posebno ovaj sa vodenim hlađenjem i 2 diska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1178 Napisano Maj 20 Drug član, 610 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa vodenim hlađenjem je uvek bio raritet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11806 Napisano Nedelja u 12:37 BJB Maxi Scooter Club, 4410 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan kod Dareta u servisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1178 Napisano Nedelja u 13:45 Drug član, 610 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma počeo da sredjujem garažu i nadjem klip, cilindar i varijator. Kad sam kupio skuter zamenio sam to odmah. Dao bih to nekome. Zato pitam da li ih još ima u životu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16665 Napisano Ponedeljak u 21:15 Integrisan, 9486 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bogme ovaj što je kod mene je na izdisaju sa kompresijom, varnica mu takodje nije dobra, anlaser je sjeban od verglanja...i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1178 Napisano Utorak u 06:12 Drug član, 610 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vodeni ili vazdušni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16665 Napisano Utorak u 07:25 Integrisan, 9486 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vazdusar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1178 Napisano Utorak u 07:33 Drug član, 610 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji nekoga da dodje za delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...