_Jeca_ 2 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam isprobavao rasvetu... ova je na prirodnom svetlu sa 1.8 50mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ova sa dugom eksp. je super...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sumrak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan sumrak... Do 00 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan `fala Bole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Dekara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Bole ali nisam mogao da odolim... ;D P.S.Mogao si ovu fotku a posaljes u takmicenju na temu "Lica"...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam i u takvoj varijanti.Tek sam juce slikao dekaru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Splash The Fucker ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Maj 21, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Bole ali nisam mogao da odolim... ;D P.S.Mogao si ovu fotku a posaljes u takmicenju na temu "Lica"...?! ili nešto u ovom fazonu...? nisam ni ja mog'o da odolim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Super interesantna obrada Bogi;) Hoces da podelish sa nama kako si obradjivao? Mene jako zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Maj 21, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan Super interesantna obrada Bogi;) Hoces da podelish sa nama kako si obradjivao? Mene jako zanima? fala, drago mi je da ti se svidža malo sam se igrao u ps-u, ništa posebno.. smanjio saturation, povećao kontrast da skoro 'izgorim' sliku, smanjio brightnes.. sve ovo sa 'adjustment layerima', jednostavnije je, i imaš veću kontrolu.. malo blurovao krajeve slike ii to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Maj 21, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dekara ;D Dekara ne prica nista , ali slika govori puno! Mnogo mi se svidja fotka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Maj 21, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan a mož' i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Super, super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Maj 21, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan nema potrebe za sarkazmom, mislio sam da te zanima obrada fotografije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam te skapirao o kakvom sarkazmu govorish, ali nema veze nesto si se istripovao occigledno... ??? Mozda sam trebao da ti napisem SRANJE pa da ti odgovara... Opusti se. Ja uvek kazem ono sto mislim, mozda ti je los dan samo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, pa jesmo se dogovorili da nono slike na NET ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nestto je u vazduhu ocigledno.... ;D Dogovorili smo se za stok nismo se dogovorili za net. Ako to sto si napisao na srpskom znaci Endurac da li mogu da te zamolim da ne stavljash moju fotku javno u temi portreti, ogovor je da, skinuo sam je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3232 Napisano Maj 23, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan G10 u akciji na Uscu PS. Ako nekom od doticnih smeta to sto mu se slika nasla u ovoj temi pustite mi pp i izbrisacu je... PPS. Neke sam fotkao ja, a neke Gremlin dok je isprobavao aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...