Aleks1 15 Napisano Maj 7 U prolazu, 35 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je za mekse? Koliko pozicije ima do kraja?U smeru kazaljke na satu je za tvrđe a obratno za mekse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 230 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 186 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne sećam se tačno koliko koliko ima pozicija do kraja jer sam to odradio još prošle godine u maju... Okretao sam taj prsten dok opruga nije bila maksimalno sabijena. Odmah da naglasim nije to neka ogromna razlika.Ali kada sam rekao da često imam saputnika rečeno mi je da okrenem taj "prsten" u kome će opruga biti najviše sabijena. Slikaću kada odem do garaže,pa ćeš videti kako je kod mene sada. Ovo je slika kada sam nešto slao majstoru da ga gnjavim.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 230 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 186 postova Prijavi odgovor kao problematičan U smeru kazaljke na satu je za tvrđe a obratno za mekse?Upravo tako...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 230 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 186 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas repriza vožnje od 6.maja. Simeunu društvo pravio Kawasaki i dve Honde. Samo što je umesto Horneta uskočio Varadero. Vreme je bilo dosta dobro. Nešto hladnije nego prošle nedelje i sa nešto jačim vetrom. Provozano 300km,potrošnja 2.7l. Simeun fenomenalan,gospođa zadovoljna a meni u glavi plan za sledeću vožnju,pošto se bliži godišnji odmor...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4319 Napisano Maj 14 BJB Maxi Scooter Club, 1324 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, baš je lepo videti da neko pošteno eksploatiše to što je kupio 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 230 Napisano Sreda u 16:20 Svrati ponekad, 186 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedna opuštena i vetrovita vožnja. Ruta je bila od Požarevca Kučeva Petrovca do manastira Gornjak i nazad do Požarevca. Gospođa i ja smo najviše uživali od Kučeva do Petrovca. Brdovito,lepe krivine,asfalt fenomenalan. Simeunu su društvo pravili Honda i Kawasaki. U povratku gospođa izrazila želju da u Kamenovu/selo pčelara/ kupi med. Simeun vukao fino i potrošnja je bila 2.8l,pređeno 200km.h Od ponedeljka odmor pa ako vreme posluži eto nas ponovo na nekoj turi.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 15 Napisano pre 18 sati U prolazu, 35 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dali da ti se divim ili da se čudim. Svaka čast, pa još sa suprugom na ovoj skromnoj mašinI. Respekt i za ove momke koji te druže , a voze daleko ozbiljnije mašine. Treba da ti daju od Euro Sumara TTLBT 508 Svako dobro Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 230 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 186 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja je uvek ok. Mi se mahom vozimo po Istočnoj Srbiji. Kolega, koji je najstariji,svaki put komentariše moju vožnju sa saputnikom kroz krivine kao odličnu. Ja to prepisujem Simeunu jer je zaista fenomenalan za krivine. Ko je išao Kučevo -Petrovac na Mlavi zna kakav je to put i kakve su krivine u pitanju. Ja ,zaista,bez problema sa ženom sve to fino izvozam. Naravno, njihovi motori su ozbiljni ali ovaj najmlađi,na Kawasakiju,kaže da duže od 10ak minuta me ne čeka. Bukvalno se dogovorimo,ovde kafa,ovde klopa,ovde fotkanje,pa ko kako hoće. Ali priroda je takva da je greh proleteri samo.... Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...