URKE 80 367 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 246 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 367 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 246 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan borac iz grčke dostave.Ne gasi ga dečko! Bukvalno od ujutru kada izađem na terasu do uveče kada izađemo u šetnju dečko ne silazi sa njega! Ovo sam ga slikao preko puta restorana gde je otišao po porudžbinu.Inače čuveni vazdušar,169ccm...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 367 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 246 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juče došli sa mora a jutros ponovo na more,ali naše. Pošto sam svega još par dana na odmoru,greota bi bilo da Simeunu bude dosadno... Jutros gospođa kaže ajmo na one "šerpe"(kazane).Nije preblizu a nije ni predaleko. Za pola sata Simeun isteran,sipano gorivo i pokret na "šerpe"! Vreme fenomenalno,oko 25 a naša strana Dunavke u hladovini. Motorista baš puno,većina stranci. Gospođa i ja posle mora nabacili poneko kilo,ali Simeun je bio džentlmen i pravio se da ne oseti. Ovaj put sam se baš trudio sa ga vozim u rasponu od 7-8k o/min.Sa nas dvoje to je negde između 70-85 km/h. I pri tom režimu potrošnja je na kraju dana bila 2.8l. Ulje posle nekih 700km na istom nivou. Bardalovo ulje je u pitanju. Žena kaže da joj se čini da sam se više obradovao danas vožnji po Dunavki nego odmoru u Grčkoj. I izgleda da je dobrano u pravu.... Simeunom i dalje zadovoljni!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 4034 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ..prvo sam se zapitao kako znaš na kolko si obrtaja onda nekako skontao da na tom displečiću gore imaš skalu.. Mi nemamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3165 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan 7-8 k obrtaja stalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 367 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 246 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da skoro stalno. Naravno od uslova saobraćaja zavisi. Ima još 1000 lufta do 9000 o/min kada počinje skala da se "crveni". Samo malo žustrije dajem gas kada polazim iz mesta da kvačilo što pre "zalepi" i posle lagano. Za sada mu prija ,neki moj utisak,ovakva vožnja...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 367 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 246 postova Prijavi odgovor kao problematičan ..prvo sam se zapitao kako znaš na kolko si obrtaja onda nekako skontao da na tom displečiću gore imaš skalu.. Mi nemamo. Prvi post,druga fotografija. Kada sam ga preuzeo od Slobe slikao sam ga ispred salona. I to baš instrument tablu...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...