Andrej_Hotstepper 8279 Napisano Jul 4 Drug član, 3378 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kažemo cela Indonezija i Azija, Južna Amerika teraju skutere 150cc (najprodavanija klasa motora na svetu). To su radni konji tamo. Optimum svega. Za jeftine motore, za svaki dan, daleko bolja, jednostavnija priča. Nema vodeni krug, nema termostate, davače, ventilatore, pumpa vode, hladnjak... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jul 4 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je i mene vodilo kad sam birao skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 103 Napisano Utorak u 17:44 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Simeun danas junački nosio mene i gospođu do Kazana u Đerdapskoj klisuri. Pređeno 305 km a potrošnja "čep čep" metodom 2.62 l na100 km. Vetar je bio baš jak ali je opet bilo prijatno zadovoljstvo provozati Simeuna uz Dunav.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Utorak u 19:47 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je prva registracija za tu kubikazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 103 Napisano Utorak u 19:52 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polisa 4270din. Plus tablice,saobraćajna,nalepnica. Tehnički nema 2 godine jer je motocikl nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 273 Napisano Utorak u 19:55 (promenjeno) Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, cezarpa je napisao: Koliko ti je prva registracija za tu kubikazu? Sa nalepnicom i tablicama, bez tehničkog pregleda, 14-16K za do 250ccm Promenio Utorak u 19:56 član nuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 103 Napisano Utorak u 20:05 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Žena kaže da je bilo oko 12000 i nešto. Ja ne mogu da se setim tačne cifre...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Utorak u 20:46 Ne silazi, 2704 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za 125ccm prva reg.nalepnica,saobracajna,tablica,agencija ,mislim 11200d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 3 Napisano Četvrtak u 08:09 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak samo odlucio da ga kupim. Preuzeo sam ga pre par dana, jos nije registrovan cekam neki dokumenata. Uskoro krece voznja pa, nadam se da nisam pogresio. Prvi utisci su jako dobre. Uzeo sam white pearl boja jer mi se najvise dopala. Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...