URKE 80 51 Napisano Petak u 07:47 U prolazu, 78 postova Prijavi odgovor kao problematičan U utorak 13.05. preuzeo mog Simeuna. Ukratko: 169 ccm 12 ks ABS Vazdušno hlađenje. Pošto je još uvek u procesu razrade trudim se da ne prelazim 5K obrtaja. Fino povlači,uzbrdo mene i suprugu do Rama fino nosio (oko 150 kg). Ona se nije žalila da joj je neudoban. Ispod sedišta solidno mesta,mada uvek može ,treba više. To ću rešiti koferom. Potrošnja oko 3l mada je još uvek u procesu razrade.Zadovoljni smo za sada.I na kraju jedno veliko hvala @slobasuper9 Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 313 Napisano Petak u 21:59 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Нек је са срећом, да га замените за бољи! Леп скутер, нема шта. Мени је он био један од фаворита пре моје куповине, али није нам се дало Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 51 Napisano Subota u 07:45 U prolazu, 78 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama! Ja kada sam video šta Aleks iz salona u Bukureštu radi svom Sym-u nisam se ni sekunde dvoumio. ... Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1432 Napisano Subota u 09:22 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor SYM pun pogodak odlican agregat da si uzeo sa vecim tockovima bio bi udobniji za voznju ali manje prtljaznog prostora.Uglavnom svi su zadovoljni sa SIM cetom pa povremeno napisi tvoja iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 51 Napisano Subota u 09:31 U prolazu, 78 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vezano za prostor ispod sedišta bio je možda i jedan od jačih razloga zašto baš ovaj model Sym-a. Pošto je na ovom modelu rezervoar premešten u pod, dosta se dobilo na tovarnom prostoru ispod sedišta. Ja konkretno XL pontisovu ceradu samo zgužvam i ubacim i pored nje ženin ranac i moju torbicu i ostane još malo mesta. Nije da može prase da stane ali je ok. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 51 Napisano Nedelja u 12:11 U prolazu, 78 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od izlaska iz salona do danas prešao okruglo 200km. Relacije su bile sledeće: 1.solo Bg-Po -Kostolac 2.+žena Kostolac-Po-Ram-Kostolac 3.+ćera Kostolac-Po-Kostolac Zbog razrade ne vozim preko 5-6k obrtaja. Danas na pumpi stalo do vrha 5,12l. Na 200km to mu dođe 2.57l/100 km. Mislim da je to ok za ovaj treenutni način vožnje. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...