Robi 491 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam dobro proverio da nema tema za ovu godinu 30-31.05.2025. - Tvrđava Kastel Sve informacije na: MOTOFEST WWW.MOTOFESTBL.COM Moto Fest Banjaluka na dobro poznatoj lokaciji tvrđave Kastel. Već godinama muzički i moto festival koji obećava najbolju zabavu i najjači lineup sa regionalnim zvijezdama... Moto Fest Banjaluka | Banja Luka WWW.FACEBOOK.COM Moto Fest Banjaluka, Banja Luka. Gefällt 12.373 Mal · 1.758 Personen sprechen darüber · 2.289 waren hier. Moto Fest 2025! 30. maj i 31. maj, tvrđava Kastel! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6596 Napisano Maj 16 Drug član, 1891 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Juuu.. Ako neko iz BG ide kolima do Banjaluke , jedna sitna usligica bi mi dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6000 Napisano Maj 16 BJB Maxi Scooter Club, 1815 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Za Moto fest me vežu lepe uspomene, pa se vidimo i ove god ako Bod da. Tamo pre 5-6 god upoznasmo zvanično ekipu sa foruma @DarkoČa, @Marko05, @gavrela i ostali. I od tad postoji jedna lepa grupa i jedno drugarstvo koje traje i trajaće. Jedna od najboljih strama foruma je upravo ovo, upoznavanje dobrih ljudi sirom Srbije a i šire. I ako ne preferiram to obilazenje moto skupova zbog raznoraznih razloga, Banja Luka i Trebinje imaju nesto posebno . Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2942 Napisano Maj 16 Braveheart, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao sam već smeštaj nadam se lepom vremenu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 866 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan такође 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 398 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 43 Napisano Maj 23 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada vreme za petak 30 maj je katastrofa, kisa za Bg prognozirana veoma jaka. Teski baksuz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 270 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan За БЛ петак било 60% киша, сад већ 51%... Смањује се Ма идемо, нисмо од шећера 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 43 Napisano Maj 24 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam onako kisnuo ceo put od Bl do Bg u povratku ovo mi nece valjda tesko pasti, oprema je tu i lagano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5527 Napisano Utorak u 09:47 Drug član, 1165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Vreme ipak obećava Vidimo se u BL 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 43 Napisano Utorak u 11:40 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Forsberg said: Vreme ipak obećava Vidimo se u BL Vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 337 Napisano Utorak u 12:22 (promenjeno) Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Mašina spremna, vidimo se u Banja Luci Promenio Utorak u 19:12 član easy and slow 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkke 25 Napisano Petak u 09:13 U prolazu, 12 postova Lokacija: Drina... Motocikl: uskoro Prijavi odgovor kao problematičan Baš je dosta motorista na autoputu prema BL, srećan put svima I lep provod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 866 Napisano Petak u 10:16 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ва-Ло-Мали Зворник-Тузла Доручак Тузла Поздрав за све, видимо се друштво ускоро! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 491 Napisano Petak u 16:34 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Stigao na glavni događaj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5380 Napisano juče u 05:44 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji Banja Luka juče punaaa.. Mogu misliti šta će biti danas , a vremenski uslovi odličniiiii Svi koji ste ovde lep provod , ako prepoznate žuti motorčić - pčelicu javite se .. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 398 Napisano juče u 15:49 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Stigli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...