Mire019 583 Napisano Maj 15 MK "Triumph" Zaječar, 343 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pisao putopise do sad, a nije da ih nije bilo, pa ajde da se oprobam. Postoji želja već neko vreme da obiđem Bosnu, a i Dubrovnik još od kad je bila popularna serija Game of Thrones. Verenica je poreklom delom iz Bosne, možemo da odvojimo nedelju dana, to je to, idemo. Glavna destinacija je Banja Luka, tamo je familija koja će da nas primi u goste par dana. Pre toga noćenje u Višegradu. Urađen prvi servis na motoru, prešao sam ukupno 3.000km, gledam prekjuče zadnju gumu, teško će moći da izgura turu. Zovem kuma da poruči, stiže Michelin road 6. Nema GT verzija, samo obična. Nema veze, žuri mi se. Nadam se da ću stići sutra pre posla da je zamenim, start je planiran za utorak, 20. 5. Smeštaj u Višegradu sam rezervisao preko bookinga, za Banja Luku smo obezbeđeni, za crnogorsko primorje ću tražiti pre nego što krenem iz Bosne. 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 67 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tura obecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 59 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Koliko km ima tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1176 Napisano Maj 17 Drug član, 1147 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tačno ali oko 1.717km. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 59 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bojan_Jgd je napisao: Ne znam tačno ali oko 1.717km. Extra. Taman potaman. Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3295 Napisano Subota u 13:22 Drug član, 1229 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan i? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...