drmilan_ 5808 Napisano Ponedeljak u 15:53 Drug član, 2544 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko kad i kako dolazi. Meni majstori u kući u subotu... Bliži nam se porođaj pa gledam da poguram sve čim pre. Ako ne stignem javite se, pomoći ću vam ako mogu preko "žice" Videh sad ovo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11027 Napisano Ponedeljak u 16:01 Hronični Motociklopata, 7551 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Protest i Moto susret 2 u 1 , ovo se ne propusta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19142 Napisano Ponedeljak u 17:44 Integrisan, 5813 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da je najavljen protest za taj datum. Bas sam se i pitao kada ce Subotica konacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5808 Napisano Utorak u 05:12 (promenjeno) Drug član, 2544 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo večito zadnja rupa na svirali, mi nismo Srbija.. Promenio Utorak u 05:12 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 628 Napisano Utorak u 05:35 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala što si me pretekao, jer sam dobio molbu da objavim isti poziv Pre 13 sati, drmilan_ je napisao: Ako ne stignem javite se, pomoći ću vam ako mogu preko "žice" Ja ću možda doći i dan ranije da "pripremim teren", i stupim u kontakt, zavisi od situacije na poslu. U studentskoj organizaciji postoji već kontakt sa lokalnim aktivistima među bajkerima, ali svakako je dobro imati što veću lokalnu podršku, jer su zamolili i za direknto učešće u pomoć stalnu beogradsku bajk ekipu uz studente. pre 5 minuta, drmilan_ je napisao: Mi smo večito zadnja rupa na svirali, mi nismo Srbija.. Ne bi se složio sa time potpuno, u mladosti sam puno lepog vremena proveo tokom svakog letnjeg raspusta proveo tamo, ali sam nažalost skoro i zaboravio kako sada izgleda, pa jedva čekam sada dodatni povod da idem. Deo sa kojim moram da se slažem i pomenem je taj da je lokalna vlast u jako velikom kontrolingu građana i, pa je sa time i deo da je došao poziv u aktivnijem učešću ekipa van Subotice, tako da je ovo akcija na koju je akcenat da se ljudi odazovu i podrže, i SEVER TE ZOVE je više nego priladan naziv, jer je lokalna vlast ugušila mnogim motivaciju da podignu glavu, i tu smo da ohrabrimo i motivišemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 628 Napisano Utorak u 05:37 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Da počnemo; 1.BoxX, + cca za sada 20-ak aktivista + NS ekipa "Beli Zečevi" 2. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5424 Napisano Utorak u 05:47 Nemanja Stojanović, 1619 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude loše vreme (otkazan posao napolju) eto i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 437 Napisano Utorak u 09:56 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan +2, 3, 4... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19142 Napisano Utorak u 10:12 Integrisan, 5813 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Subotici pre neki dan. Lep grad, i PUNO DRVECA! Bas mirna atmosfera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 628 Napisano Utorak u 12:16 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Učenička blokada Gimnazije ,,Svetozar Marković" u Subotici | VIDIMO SE 17. SEVER ZOVE!#subotica #17maj #severzove #protest | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 987 likes, 12 comments - gimnazijasu.blokada on May 10, 2025: "VIDIMO SE 17. SEVER ZOVE!#subotica #17maj #severzove #protest". Sent from my SM-S721B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 414 Napisano Utorak u 14:53 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto ne iskrsne, tu sam.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 437 Napisano juče u 08:10 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 628 Napisano juče u 08:30 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično su spremili i obeležili lokacije na mapiSent from my SM-S721B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 119 Napisano juče u 12:49 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako stignu gume eto i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 206 Napisano pre 14 sati U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje za NOVI SAD i OKOLINU 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...