drmilan_ 5808 Napisano Ponedeljak u 15:53 Drug član, 2544 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko kad i kako dolazi. Meni majstori u kući u subotu... Bliži nam se porođaj pa gledam da poguram sve čim pre. Ako ne stignem javite se, pomoći ću vam ako mogu preko "žice" Videh sad ovo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11027 Napisano Ponedeljak u 16:01 Hronični Motociklopata, 7551 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Protest i Moto susret 2 u 1 , ovo se ne propusta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19157 Napisano Ponedeljak u 17:44 Integrisan, 5820 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da je najavljen protest za taj datum. Bas sam se i pitao kada ce Subotica konacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5808 Napisano Utorak u 05:12 (promenjeno) Drug član, 2544 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo večito zadnja rupa na svirali, mi nismo Srbija.. Promenio Utorak u 05:12 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 633 Napisano Utorak u 05:35 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala što si me pretekao, jer sam dobio molbu da objavim isti poziv Pre 13 sati, drmilan_ je napisao: Ako ne stignem javite se, pomoći ću vam ako mogu preko "žice" Ja ću možda doći i dan ranije da "pripremim teren", i stupim u kontakt, zavisi od situacije na poslu. U studentskoj organizaciji postoji već kontakt sa lokalnim aktivistima među bajkerima, ali svakako je dobro imati što veću lokalnu podršku, jer su zamolili i za direknto učešće u pomoć stalnu beogradsku bajk ekipu uz studente. pre 5 minuta, drmilan_ je napisao: Mi smo večito zadnja rupa na svirali, mi nismo Srbija.. Ne bi se složio sa time potpuno, u mladosti sam puno lepog vremena proveo tokom svakog letnjeg raspusta proveo tamo, ali sam nažalost skoro i zaboravio kako sada izgleda, pa jedva čekam sada dodatni povod da idem. Deo sa kojim moram da se slažem i pomenem je taj da je lokalna vlast u jako velikom kontrolingu građana i, pa je sa time i deo da je došao poziv u aktivnijem učešću ekipa van Subotice, tako da je ovo akcija na koju je akcenat da se ljudi odazovu i podrže, i SEVER TE ZOVE je više nego priladan naziv, jer je lokalna vlast ugušila mnogim motivaciju da podignu glavu, i tu smo da ohrabrimo i motivišemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 633 Napisano Utorak u 05:37 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Da počnemo; 1.BoxX, + cca za sada 20-ak aktivista + NS ekipa "Beli Zečevi" 2. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5427 Napisano Utorak u 05:47 Nemanja Stojanović, 1619 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude loše vreme (otkazan posao napolju) eto i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 447 Napisano Utorak u 09:56 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan +2, 3, 4... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19157 Napisano Utorak u 10:12 Integrisan, 5820 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Subotici pre neki dan. Lep grad, i PUNO DRVECA! Bas mirna atmosfera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 633 Napisano Utorak u 12:16 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Učenička blokada Gimnazije ,,Svetozar Marković" u Subotici | VIDIMO SE 17. SEVER ZOVE!#subotica #17maj #severzove #protest | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 987 likes, 12 comments - gimnazijasu.blokada on May 10, 2025: "VIDIMO SE 17. SEVER ZOVE!#subotica #17maj #severzove #protest". Sent from my SM-S721B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 419 Napisano Utorak u 14:53 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto ne iskrsne, tu sam.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 447 Napisano Sreda u 08:10 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 633 Napisano Sreda u 08:30 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično su spremili i obeležili lokacije na mapiSent from my SM-S721B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 119 Napisano Sreda u 12:49 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako stignu gume eto i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 208 Napisano Sreda u 23:29 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje za NOVI SAD i OKOLINU 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8421 Napisano juče u 16:47 Drug član, 1746 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 6 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 633 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Za vožnju je potvrđena pratnja saobraćajne policije,ruta je auto putem celom dužinom,pauza u Novom Sadu na parkingu ispred Rode za spajanje sa ekipom iz Novog SadaSent from my SM-S721B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 633 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Subotički domaćini su obezbedili smeštaj,ali je potrebno da ponesete vreće za spavanje ili dušekeSent from my SM-S721B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 105 Napisano pre 5 sati U prolazu, 41 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Uh što mi je žao što neću sutra biti sa vama,m..a bih sam sebi odgrizo.Ali šta da se radi,obaveze su obaveze.Verujem da ćete odraditi posao kao i uvek-profi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19157 Napisano pre 5 sati Integrisan, 5820 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Radim...opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11294 Napisano pre 5 sati Drug član, 1154 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ujutro kod "Rode"... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 447 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim direktno u Suboticu, vidimo se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8421 Napisano pre 4 sati Drug član, 1746 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19157 Napisano pre 3 sati Integrisan, 5820 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan AU SUBOTICA GORI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8421 Napisano pre 2 sati Drug član, 1746 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri, spavate li? Biste vi, al' leptirići u stomaku ne daju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...