Dule Bajkom 1 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Dušan Ković... Priključujem se ovom forumu da bih dao svoj skromni doprinos razvoju motociklizma u Srbiji kroz postojeće teme i svoja pisanija. Od skora imam i svoj sajt www.bajkom.com pa, ga na ovom forumu prilažem i kao neki vid svoje lične karte! Pozdrav za Sve Bajkere Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 10, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E, tako, sa' ćeš da vidiš kakva navlaka je ovaj forum! ;D Gori je bre od neke teške droze! Dobrodošao druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...! Pa, nema ni pola sata kako sam se ''nakačio'' na formu, a već toliko odgovora... Hvala momci svima na dobrodošlici...! ;D ;D ;D P.S. Miška jedino znam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...! Pa, nema ni pola sata kako sam se ''nakačio'' na formu, a već toliko odgovora... Hvala momci svima na dobrodošlici...! ;D ;D ;D P.S. Miška jedino znam! ;D E pa hteo ti to ili ne upoznaćeš i ostale! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1451 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Sad pogledah tvoj sajt.Zatrebace mi jednog dana,nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...