gavrolini 2754 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan danas je drug uradio servis na KLR tengai-u i promenio lanac i lancanike,licno mislim da ga je poprilicno zavrnuo majstor koji mu je radio. uzeo mu je za lanac i lancanike 8500din i to mi ne deluju neki firmirani cak sta vise sumnjam da je zadnji uopste nov lancanik jer su zubi poprilicno ostri. Kolika je realna cena lanca i lancanika? Sve u svemu uzeo mu je za jedan dihtung,lanac i lancanike i zamenu ulja 17500din...mislim da je mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan danas je drug uradio servis na KLR tengai-u i promenio lanac i lancanike,licno mislim da ga je poprilicno zavrnuo majstor koji mu je radio. uzeo mu je za lanac i lancanike 8500din i to mi ne deluju neki firmirani cak sta vise sumnjam da je zadnji uopste nov lancanik jer su zubi poprilicno ostri. Kolika je realna cena lanca i lancanika? Sve u svemu uzeo mu je za jedan dihtung,lanac i lancanike i zamenu ulja 17500din...mislim da je mnogo Lancanici JT: 1.910 din prednji 2.300 din zadnji Lanac DID 520VX : 106 karika x 66din = 7000din pa se preracunaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje kariku 520 za 66 din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno je ta cijena u Guevara-i, osim ako nije Džolaja zapalio odande... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno je ta cijena u Guevara-i, osim ako nije Džolaja zapalio odande... Nije jos Mislim da sam dobro video,ali najbolje da svrati pa ce mu kolega reci,ja nisam tu do ponedeljka pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam rekoše mi juče da je karika 520 tačno 85 dinara pa zato i pitam gde je to samo 66 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Provericu ti u ponedeljak pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan lanac 100 evra prednji l 15 zadnji 25 i zamena 15 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Mart 1, 2009 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Moze mala pomoc hitno??Sutra ujutru pravo iz trece smene idem busom za BG ili Nis(jos nisam resio).Treba da kupim lanac i lancanike za Xt600,86god. 1.neznam koje su oznake - sta da kupim.sad cu da skinem pa da nosim drugaru da mi kaze sta da trazim.a mogu i da slikam pa da zakacim da mi neko od vas kaze.motor je isti kao sto prodaje Hummer u oglasima na forumu. 2.ocu nesto bolje da potraje,npr D.I.D. ili nesto slicno. zanima me ako neko zna sigurno dal ima to u Bg ili u Nisu u nekoj radnji na lageru da ne putujem bezveze.Udjes - izadjes - gotovo.A jos bolje ako ima neko voljan da se nadjemo da me "sprovede" pa da castim posle Uklapa mi se sutra jer imam slobodan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Mart 1, 2009 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan OK,skinuo.prednji 14 zadnji 40. znaci u radnji da trazim tako?? lanac za Yamahu xt600 - nema oznake?? hebi ga kad sam rookie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 1, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Odes u radnju i kazes model i godiste i oni ti daju lanac i lancanike. Trebalo je da pozoves telefonom par radnji i da vidis jel imaju na stanju. Probaj u Gevari oni imaju DID ili ako tu ne nadjes onda kod KDMa. Te dve radnje su ti relativno blizu jedna drugoj oko 10 min pesice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Mart 1, 2009 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Sa'cu nadjem br da zvrcnem,al neverujem da rade nedeljom.ako ima neko ko radi u nekoj od radnji da zna.....Dzolaja... Neradi nista. ja uskoro idem u trecu pa cu pogledam temu kad se vratim.neznam dal da idem ako nisam siguran da ima u nekoj radnji?? u najgorem slucaju moze bilo koji proizvodjac.pa kolko izgura. Dal' moze da se desi da u celom bg-u ne nadjem lanac i lancanike??posto je stara makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Mart 1, 2009 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan e pa odoh ja na posao,aj ako neko zna 'de ima to sto meni treba neka napise(moze i br ako ima) pa da idem pravo tamo hvala unapred Vazi do sutra ujutru 05h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikoga kod nas nedeljom. A ja od kuce, ne mogu da vidim da li imamo lancanike za tvoj motor. Ako mozes, pozovi sutra posle 9h na 011/3130587 pa ce ti momci reci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Mart 1, 2009 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Bas oko 9 stizem u bg.Aj ako neko zna neka napise jos neku adresu ili telefon osim kdm i guevara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Mart 2, 2009 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 2, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sad moze na cirkular! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakav je, a ja mislio da su kod mene losi! Zna li neko koliko su za Afriku rd07? U luisu su DID X-ring160e, sad na snizenju 140e valjda, pa da uporedim dal su mozda ovde jeftiniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 2, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ево му пара Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan nista ja ne razumem vase zupcanike....pa i nisu tako losi nisu zairdjali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Mart 3, 2009 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Cuti brate konacno je i ovo doslo na red.Jedno po jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...