abarth_maniac 6063 Napisano Nedelja u 08:57 Drug član, 2788 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskocilo mi na Zrenjaninskom portalu jutros. Nemam nikakav info, sam sto sam po jednom komentaru shvatio da je bio clan nekog kluba. Pokoj dusi. https://www.zrklik.com/2025/04/u-saobracajnoj-nesreci-poginuo-motociklista-40/?fbclid=IwY2xjawJ60ChleHRuA2FlbQIxMQABHmJ5gNu8Te4xH73EITLan585fHMvJFU27t7A8T3cRgr3KmuufSt9wlLkqn-s_aem_0GXtnH4ffXeKJr5FwZL-ZQ 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11594 Napisano Nedelja u 09:05 Ne silazi, 2481 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Auto mu isekao put? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6063 Napisano Nedelja u 10:13 Drug član, 2788 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako izgleda. U pitanju je clan kluba MK Babatovo, Dalibor Sovilj-Sova. Nisam ga poznavao, ali imamo zajednickih prijatelja pa sam video preko FBa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 990 Napisano Nedelja u 12:19 Sindikat Samostalni Jahač, 374 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili sinoć zajedno na skupu u Omoljici... Saučešće porodici i prijateljima kao i moto klubu Babatovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 572 Napisano Nedelja u 12:57 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sova je bio i moj klubski drug davno...Moje iskreno saučešće porodici i prijateljima, kao i moto klubu Babatovo iz Elemira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12076 Napisano Nedelja u 13:08 Ne silazi, 2800 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Video sam jutros na Fejsu objavu od drugara iz Pivnica, nisam znao da je udes u pitanju. Moje saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 572 Napisano Nedelja u 13:45 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Naišao sam na objavu njegovog kluba na facebook.Mislim da je uredu da tu postavim.Za sve one koji su ga znali. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 108 Napisano Nedelja u 14:19 U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je motorciklista koji je poginuo u Zrenjaninu: Uhapšen vozač "golfa" (71), koji je naleteo na Dalibora WWW.TELEGRAF.RS Motorciklista Dalibor S. poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 5.40 časova dogodila na uglu ulice Žarka Zrenjanina i Voje Tankosića u. Uzas. Iskreno saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 42 Napisano Nedelja u 14:20 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 68 Napisano Nedelja u 14:37 U prolazu, 43 postova Lokacija: Београд Motocikl: Купујем Prijavi odgovor kao problematičan Strašno. Iskreno saučešće. Ne mogu a da ne komentarišem komentare ispod te vesti po pisanim medijima...narod uglavnom krivi motoriste, ovaj Balkan je skup groznih, groznih ljudi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 404 Napisano Nedelja u 18:17 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici a nasem bratu bajkeru siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 160 Napisano Nedelja u 20:21 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan On se kretao ulicom Žarka Zrenjanina, ka kružnom toku, a auto mu je isekao put, tu je ograničenje 50 km/h. Ne znam šta je uzrok nesreće, ali sam čuo da je već imao nesreću, sa maloletnim detetom na motoru, srećom tada je ishod bio lagan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6063 Napisano Ponedeljak u 04:30 Drug član, 2788 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na fotografijama se vidi trag kocenja motocikla. Sova je bio na sredini svoje trake, trag je potpuno prav. Covek koji je upravljao kolima je deka od 71 godinu. U to vreme je tek krenulo da se razdanjuje, ali je u ZR bilo oblacno. Najgori deo dana po pitanju "nisam te video". Pre 16 sati, Dule Sebeški je napisao: Bili sinoć zajedno na skupu u Omoljici... Saučešće porodici i prijateljima kao i moto klubu Babatovo. Tako je, iz Omoljice se vracao, po recima zajednickog drugara, nije krenuo nazad sa ekipom nego je ostao i krenuo kasnije sam. I nastradao sto se kaze "pred kucom". Saucesce ozaloscenima. Pre 8 sati, Betta je napisao: On se kretao ulicom Žarka Zrenjanina, ka kružnom toku, a auto mu je isekao put, tu je ograničenje 50 km/h. Ne znam šta je uzrok nesreće, ali sam čuo da je već imao nesreću, sa maloletnim detetom na motoru, srećom tada je ishod bio lagan. Ocigledno je da je uzrok nezgode neustupanje prava prvenstva prolaza. E sad da li je doprinela brzina, utvrdice vestacenje, ali sve to sad nazalost nije vise bitno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6794 Napisano Ponedeljak u 05:20 Drug član, 2315 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bog dušu da mu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 160 Napisano Ponedeljak u 06:40 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna opomena da Nas kući čeka neko, ovde ostade dečak bez oca, smanjimo brzinu, em više uživanja, em radost kada se kući vratimo celi svojim voljenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2099 Napisano Ponedeljak u 11:39 Drug član, 1130 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Betta said: Još jedna opomena da Nas kući čeka neko, ovde ostade dečak bez oca, smanjimo brzinu, em više uživanja, em radost kada se kući vratimo celi svojim voljenim. Ma dzabe sve kada te neko odjednom isece. Kada kreten hoce da te izgura sa (auto)puta. Kada te neko juri da te udari, dzabe sve... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silbas 27 Napisano Ponedeljak u 19:40 U prolazu, 1 post Lokacija: Silbas Motocikl: Aprilia RST 1000 futura Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana naseg druga i brata Sove je u sredu, 30.04.2025 u 15h na bosanskom groblju u Elemiru. Skup bajkera je u 14h u klubu, adresa kluba je Lenjinova 20,Elemir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...