kockica55 331 Napisano April 24 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari menjam 4 gume za par sms na 3030 po izboru , koriscene su na trecem autu u porodici koji se I ne koristi a poslednje 2 sezone nisu ni stavljane na auto. Dimenzije 185/65/15 Dot 19 . Slikao sam samo jednu jer me je mrzelo da ih izvlacim iz podruma I vracam ponovo. Prakticno su ko nove samo su stare a taj auto je dobio unisex ovaj univerzalne gume . Jedini uslov koji imam je da novi ponosni vlasnik ima bar 100 postova ili da neko od starijih forumasa garantuje za njega i da ih licno preuzme. ( prvi uslov je da sutra ne bi osvanule na oglasima a drugi jer pojma nemam kako bi ih poslao) Ko se prvi javi ovde njegove su 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano April 24 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja da se prijavim bar za dve, i ako nekome treba druge dve. A mogu i sve 4. Auto je Opel Zafira 1, baš taj profil imam na zimskom setu koji je poprilično tanak... Normalno, ako je nekome prioritet, nije problem. SMS je najmanji problem, samo kaži za nekoga konkretno, ili da redom šaljem. Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 331 Napisano April 24 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda reseno a poruke po izboru , nazalost ima I previse dece,saljem ti broj u poruci pa se sve dogovaramo . Blaza dobi sve 4 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano April 26 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Baneta, preuzeo gume. Po fotki se vidi stanje, kao nove su: Malo je reći hvala, od hvala nema ništa. Ali, Bane ne "pušta" da se ide bez posluženja, koje je pored odličnog razgovora o motorima , bilo extra... I na kraju, poklon, vrhunski ! Hvala !!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 331 Napisano April 26 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na divnim recima,a moram da priznam da si me raspametio sa onom kafom ,moja omiljena koju retko kad kupujem jer je duoe debelo naviklo na kola a oko cafe factory nikad nema mesta . U zdravlju ih vozio a i ja jedva cekam sledecu laganu voznju pa da vezbam i pokupim jos koji savet 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...