Zeljkamp 3347 Napisano Maj 11 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lozničani se zahvaljuju svima ! 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6187 Napisano Maj 12 (promenjeno) Pana, 617 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Мотора и моториста је баш било. Деца су преплавила улице , доста је дошло људи са стране , баште оближњих кафића пуне ... међутим 4 локације окупљања су по мени некако разбиле масу . Редарска служба и полиција на нивоу Тоалети на кључним местима , кесе за бацање ђубрета ... организација се баш трудила. Promenio Maj 12 član Jašim 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7399 Napisano Maj 12 Drug član, 2097 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako su svi gradovi lepi kad studenti pozovu. Kako ce nam biti lepa Srbija kad se sve ovo zavrsi…. Tj. Pocne 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13517 Napisano Maj 12 Drug član, 1367 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao upaliti forum vise od 10 dana, bar su se admini odmorili Bilo je odlično druzenje, videh neke drage ljude , upoznah neke koje kao da znam ceo zivot sa foruma a nismo se znali lično. Na zalost jedan nas stariji drugar je imao peh, pad kako god ga nazovete. Krenuli su nesto pre nas i na moto puto se sagne da vidi da li mu novi čep od ulja flisuje, sekund dva i krivina i jbg, ne stigne da smota i udari u zastitnu ogradu. Posle nam reče da je pre njega neki momak i z Bg na istom mestu izleteo. Jbg. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5436 Napisano Maj 12 Nemanja Stojanović, 1622 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam zajedno sa drugarom koji je pao pre tvog drugara, neverovatno je koliko su i jedan i drugi imali sreće. Krle (prvi) je ispravio krivinu (u desno), početnička greška. Našli smo tragove gde je samo proširio i sišao sa asfalta u zemlju, pao na desnu stranu, motor desno on levo. Dok smo se mi okrenuli kod naplatne rampe i vratili, stigla je hitna i upakovali smo ga zajedno u ambulantu. On je nekako u farmerkama i patikama na brzoj saobraćajnici koja je kao AP, uspeo samo malo da oguli jednu butinu, drugu potkolenicu, donja leđa i da slomi palac na nozi. Dok smo čekali kombi da utovarimo Krletov motor, Slobodan je udario u bankinu tačno na mestu gde smo mi stajali, i vukao se naslonjen na nju. Sklonili smo i njega i motor sa kolovoza, pozvao sam hitnu i previo mu ruku, to šta je ostalo od prstiju. A čude mi se što mi prva pomoć stoji na kreš baru, koji će mi ispod sedišta... Mislio sam se dal da otvaram temu da im pomognemo malo, lomio se i jeste i nije vezano za sve ovo, znam da je Krle početnik, mlad, trebaće mu sigurno ako se njegov motor uopšte isplati popravljati. 3 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7730 Napisano Maj 12 Drug član, 3153 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uf, mnogo mi je žao povređenih. Želim im da se što pre oporave i da nemaju posledice. Pogotovu Krle. Da malo "razvedrim" temu. Što kaže Piki, videli smo se sa nekim starim prijateljima, ali smo se i posle mnogo godina i lično upoznali Piki i ja. Sjajno. Dolazak u Loznicu i mahanje dece i odraslih usput je za moju Ljilju bilo nešto novo. Pogotovu ju je fascinirao doček. I dalje joj krenu suze kad na to pomisli. I zamislite, Ljilju je prepoznala njena (dalja) sestra uprkos kacigi i prolasku u koloni. Naravno, odmah smo se našli sa njima. A ono najdirljivije za oboje je bilo sledeće: kako smo se parkirali kao poslednji u ulici gde su bili svi motori, kad smo kretali studenti mi objašnjavaju kako da izađem iz Loznice i kažu da idem odmah tu desno. Kako desno, pa pešaci... Ne, ne, vi ste naši, mi čistimo put za motore. Petoro ili šestoro studenata je trčali ispred nas, razgrtalo ljude, gurkali ih da se sklone da prođu tri motora. Deca su trčala bar jedno sedamsto, osamsto metara do kružnog toka. Još su nam i mahali i vikali "srećan put" kad su nas izveli na "pravi put" . Srećan je narod koji ima takvu decu. A nesrećan je što ima odrasle kakve ima. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13517 Napisano Maj 12 Drug član, 1367 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, misa-pei je napisao: Uf, mnogo mi je žao povređenih. Želim im da se što pre oporave i da nemaju posledice. Pogotovu Krle. Da malo "razvedrim" temu. Što kaže Piki, videli smo se sa nekim starim prijateljima, ali smo se i posle mnogo godina i lično upoznali Piki i ja. Sjajno. Dolazak u Loznicu i mahanje dece i odraslih usput je za moju Ljilju bilo nešto novo. Pogotovu ju je fascinirao doček. I dalje joj krenu suze kad na to pomisli. I zamislite, Ljilju je prepoznala njena (dalja) sestra uprkos kacigi i prolasku u koloni. Naravno, odmah smo se našli sa njima. A ono najdirljivije za oboje je bilo sledeće: kako smo se parkirali kao poslednji u ulici gde su bili svi motori, kad smo kretali studenti mi objašnjavaju kako da izađem iz Loznice i kažu da idem odmah tu desno. Kako desno, pa pešaci... Ne, ne, vi ste naši, mi čistimo put za motore. Petoro ili šestoro studenata je trčali ispred nas, razgrtalo ljude, gurkali ih da se sklone da prođu tri motora. Deca su trčala bar jedno sedamsto, osamsto metara do kružnog toka. Još su nam i mahali i vikali "srećan put" kad su nas izveli na "pravi put" . Srećan je narod koji ima takvu decu. A nesrećan je što ima odrasle kakve ima. čim sam cuo gospodju da viče BEDEVIJA, to je bilo to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13517 Napisano Maj 12 Drug član, 1367 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skittles je napisao: Krenuo sam zajedno sa drugarom koji je pao pre tvog drugara, neverovatno je koliko su i jedan i drugi imali sreće. Krle (prvi) je ispravio krivinu (u desno), početnička greška. Našli smo tragove gde je samo proširio i sišao sa asfalta u zemlju, pao na desnu stranu, motor desno on levo. Dok smo se mi okrenuli kod naplatne rampe i vratili, stigla je hitna i upakovali smo ga zajedno u ambulantu. On je nekako u farmerkama i patikama na brzoj saobraćajnici koja je kao AP, uspeo samo malo da oguli jednu butinu, drugu potkolenicu, donja leđa i da slomi palac na nozi. Dok smo čekali kombi da utovarimo Krletov motor, Slobodan je udario u bankinu tačno na mestu gde smo mi stajali, i vukao se naslonjen na nju. Sklonili smo i njega i motor sa kolovoza, pozvao sam hitnu i previo mu ruku, to šta je ostalo od prstiju. A čude mi se što mi prva pomoć stoji na kreš baru, koji će mi ispod sedišta... Mislio sam se dal da otvaram temu da im pomognemo malo, lomio se i jeste i nije vezano za sve ovo, znam da je Krle početnik, mlad, trebaće mu sigurno ako se njegov motor uopšte isplati popravljati. Ovo je trag tvog druga , a i Sloba je tu negde, kako je moglo biti , dobro je. Pozdravi ga i pozeli brzo ozdravljenje. Taj dan kad smo se čuli, bio je jako pod adrenalinom i govorio je kako nije siguran da će vise voziti i kako mu drhti celo telo, kazem mu je polako, popustiće te. Danas bio da mu odnesem nesto u bolnicu, sacekao me licno ispred lifta sa osmehom i kaze:naručio sam iz Nemačke ručicu kvačila i jos par stvari, reko-jesam ti rek'o 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 426 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je trag tvog druga , a i Sloba je tu negde, kako je moglo biti , dobro je. Pozdravi ga i pozeli brzo ozdravljenje. Taj dan kad smo se čuli, bio je jako pod adrenalinom i govorio je kako nije siguran da će vise voziti i kako mu drhti celo telo, kazem mu je polako, popustiće te. Danas bio da mu odnesem nesto u bolnicu, sacekao me licno ispred lifta sa osmehom i kaze:naručio sam iz Nemačke ručicu kvačila i jos par stvari, reko-jesam ti rek'o:lol3:Sloba (ime sam skontao iz gornje poruke) je otprilike tu počeo da češe bankinu, možda par metara dalje. A zaustavio se kod onog dela gde je bankina sa obe strane. Neverovatno je kako se maestralno održao na točkovima.Bitno je da su obojica dobro. Motori će se popraviti.Mogu samo da zamislim pod kojim su adrenalinom bili obojica. Mene je spucao adrenalin, od samih prizora ...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...