Bojan_Jgd 1123 Napisano Četvrtak u 21:22 Drug član, 1135 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam uspeo da spustim F800ST sa potrošnjom ispod 4L kao što kaže @AcaKLR ali za sve ostalo se slažem. To je stvarno sjajan motor. Nisam vozio noviji (moj je bio prve generacije) i kočnice, snaga u tim nižim obrtajima, potrošnja su TOP. Ni sam ne znam zašto nisam kupio opet taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 365 Napisano Četvrtak u 21:40 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto se Varadero “istopio” u ovoj priči?! To je vrhunski motor za sve namene, i po meni najbolji izbor u ovoj ponudi. Udoban za putovanje, pogotovo u dvoje, ima gasa i previše, poznat je hondin kvalitet, a potrošnja savim prihvatljiva, naravno ako ga ne zavrćeš. Drugar ga vozi, tvoje je visine i nema nikakav problem. Jedino što bi morao da dodaš još koji evrić za dobar primerak. Ja vozim BMW ali ovaj put dajem Hondi prednost. Da pucaš na R 1200R e to je nešto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1743 Napisano Petak u 05:50 Drug član, 1082 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Varadera sam nekako izbacio iz ponude, ali uvek postoji i ta opcija, moćan motor. Bio je prošlo leto jedan fantastičan primerak u Šajkašu ali nisam se odlučio iz razloga što je po meni potrošnja velika i tada me je prijatelj odvratio od kupovine da mi hiljadarka nije potrebna. Pa sam stava već kad nisam kupio onaj, nekako sam odustao. BMW ST 800 mi je zapao za oko i poprilično je uživo lep motor. Ponuda tih starijih modela je poprilično oskudna, vrti se onaj plavo beli dve godine i ima dva crvena Bačka Palanka i okolina Bg-a. Taj iz Bg mi je lep i deluje kao normalno očuvan motor, na slikama. Što se tiče kupovine postoji mi tri opcije. Uzeti nešto do 3500 evra i prodati vremenom moj motor. Prodati moj i dati učešće za novo na kredit od 5 god ili prodati moj i uzeti keš kredu od 3000 evra i uzeti polovno ali znatno mladje. Od odluke mi zavisi da li cu i koji motor pronaći da mi se dopadne na prvu loptu i reći to je taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1213 Napisano Petak u 06:17 BJB Maxi Scooter Club, 535 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Za nešto tipa F800ST(GT) vredi pratiti oglase preko, za te 10ak godina stare motore bude vrhunskih ponuda sa smešnim kilometražama, samo treba biti strpljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...