Jump to content

Moto Zajednica

Kojem motoru dati prednost?

Recommended Posts

• Drug član, 1135 postova

Ja nisam uspeo da spustim F800ST sa potrošnjom ispod 4L kao što kaže @AcaKLR ali za sve ostalo se slažem. To je stvarno sjajan motor. Nisam vozio noviji (moj je bio prve generacije) i kočnice, snaga u tim nižim obrtajima, potrošnja su TOP.

Ni sam ne znam zašto nisam kupio opet taj motor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 97 postova
  • Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT

Ne znam zašto se Varadero “istopio” u ovoj priči?! To je vrhunski motor za sve namene, i po meni najbolji izbor u ovoj ponudi. Udoban za putovanje, pogotovo u dvoje, ima gasa i previše, poznat je hondin kvalitet, a potrošnja savim prihvatljiva, naravno ako ga ne zavrćeš. Drugar ga vozi, tvoje je visine i nema nikakav problem. Jedino što bi morao da dodaš još koji evrić za dobar primerak. Ja vozim BMW ali ovaj put dajem Hondi prednost. Da pucaš na R 1200R e to je nešto drugo😜

• Drug član, 1082 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Varadera sam nekako izbacio iz ponude, ali uvek postoji i ta opcija, moćan motor. Bio je prošlo leto jedan fantastičan primerak u Šajkašu ali nisam se odlučio iz razloga što je po meni potrošnja velika i tada me je prijatelj odvratio od kupovine da mi hiljadarka nije potrebna. Pa sam stava već kad nisam kupio onaj, nekako sam odustao. BMW ST 800 mi je zapao za oko i poprilično je uživo lep motor. Ponuda tih starijih modela je poprilično oskudna, vrti se onaj plavo beli dve godine i ima dva crvena Bačka Palanka i okolina Bg-a. Taj iz Bg mi je lep i deluje kao normalno očuvan motor, na slikama.

Što se tiče kupovine postoji mi tri opcije. Uzeti nešto do 3500 evra i prodati vremenom moj motor. Prodati moj i dati učešće za novo na kredit od 5 god ili prodati moj i uzeti keš kredu od 3000 evra i uzeti polovno ali znatno mladje. Od odluke mi zavisi da li cu i koji motor pronaći da mi se dopadne na prvu loptu i reći to je taj.

• BJB Maxi Scooter Club, 535 postova
  • Motocikl: AA500

Za nešto tipa F800ST(GT) vredi pratiti oglase preko, za te 10ak godina stare motore bude vrhunskih ponuda sa smešnim kilometražama, samo treba biti strpljiv

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja