Jump to content

Moto Zajednica

Remont ostecenih viljuski

Recommended Posts

• U prolazu, 92 postova

Pozdrav ekipo. Ranije sam vidjao da je imao neki majstor koji je mogao da reparira klip iz prednje viljuske od sitnih ostecenja koje stvore kamencici sa puta. Ali sad nigde ne mogu na forumu da nadjem nikakav info o tome. Da li neko zna ili ima kontakt od nekog majstora koji moze da sredi ta ostecenja. Znam da je bila neka fora sa dal hromiranjem ili tako neka procedura. Svaka pomoc je dobrodosla. U pitanju je stari prepravljan motor i takvu viljusku ne mogu da nadjem da kupim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2553 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Ja sam imao neke štapove nekad koji su bili dosta oštećeni. Slao sam mejl nekoj firmi i odgovor je bio da je moguće uraditi. 

Prvo se brusi do zdravog, zatim hromira u plusu i onda brusi na nulu. Nakon toga ide poliranje. 

Cena je bila nesto oko 120 evra po štapu,ako je bas loše. Sve zavisi od dubine oštećenja. Ako su oštećenja plitka manje se brusi. Samim tim i manje se nanosi hroma pa je jeftinije. 

Ne mogu da nadjem koja je to firma, ali pitaj ove sto popravljaju hidraulicne cilindre. Konkretno ovi sto sam ja zvao su vec imali iskustva. Radili su neke viljuške od nekog starog Harley Davidsona. 

• Hvala 1

• Drug član, 1515 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Probaj ovde

HROMIRANJE.CO.RS

visokotehološka usluga tvrdog hromiranja, • izuzetna preciznost okruglog brušenja • reparacija hromiranje srbija,tvrdo hromiranje,okruglo brušenje

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja