doctore 328 Napisano Petak u 16:20 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko kupovao preko njih,kakva su iskustva? Video sam Oxford Dakar D2D Air jacket Grey | Motardinn WWW.TRADEINN.COM Get Oxford Dakar D2D Air in Grey for 122.49 €. Ideal for motorcycle with fast delivery. Buy Jackets at... A cena je da ne kazem duplo bas ali skoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5493 Napisano Subota u 08:06 Ne silazi, 4098 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao, kao i mnogi sa foruma. Ako je sa lagera, roba stiže brzo 7-15 dana max. Sve je korektno, samo biraj Poštu Srbije, tako je i najjeftinije. Ne pišu poštarinu u cenu paketa, što je lepo, ali naplatiće ti svakako naši i porez i carinu, ako je vrednost preko 50€. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 693 Napisano Subota u 15:09 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan DE Prevoz – Profesionalna usluga prevoza iz Nemačke za Srbiju DEPREVOZ.COM Dobiješ adresu od njih, naručiš, stigne u Srbiju i platiš 20evra njihove usluge bez carine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5493 Napisano Subota u 15:21 Ne silazi, 4098 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne ide za ovakve narudžbine ta matematika. Carina je 10%, što je za ovu jaknu iz primera manje od 20€. Roba je iskazana bez poreza, a plaća se svakako. VAT za Nemačku ili PDV za Srbiju. Poštarina preko Pošte je samo 11€. Tako da i nema uštede preko Deprevoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 693 Napisano Subota u 16:31 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ali u slučaju da bude neka skupa stvar, prevozde je top rešenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5493 Napisano Subota u 17:09 Ne silazi, 4098 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Ili da se zaobiđe skupoceni DHL. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2081 Napisano Nedelja u 22:18 Drug član, 1124 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Imas temu vec o ovoj radnji i bila su pozitivna iskustva. Ja bih nesto da narucim, nego ne znam kako ide oko slanja airbaga i ovo oko DHL-a (ne zelim DHL, UPS itd. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5493 Napisano Ponedeljak u 11:53 (promenjeno) Ne silazi, 4098 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam sad ukapirao Ako pričaš o MotardiNN, samo biraš Poštu Srbije za dostavu, i to je sve: Promenio Ponedeljak u 11:55 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 135 Napisano Ponedeljak u 13:19 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 4. 2025. at 17:21, boza_kg je napisao: Mislim da ne ide za ovakve narudžbine ta matematika. Carina je 10%, što je za ovu jaknu iz primera manje od 20€. Roba je iskazana bez poreza, a plaća se svakako. VAT za Nemačku ili PDV za Srbiju. Poštarina preko Pošte je samo 11€. Tako da i nema uštede preko Deprevoz. Na robu vrednosti preko 50eur se zaračunava carina od 10% pa pdv na ukupnu sumu što iznosi 32% ukupnih dažbina tako da ima uštede sa Deprevoz i na ovu cifru 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5493 Napisano Ponedeljak u 13:30 (promenjeno) Ne silazi, 4098 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja već objasnih, al evo ponovo - roba je iskazana bez poreza, za međunarodne pošiljke. Porez se plaća u zemlji dospeća. Platio bi i u Nemačkoj PDV, isto kao i u Srbiji. u EU nema carine, a poreza svakako ima. Promenio Ponedeljak u 13:31 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 135 Napisano Ponedeljak u 13:50 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Da, jasno, ovo što sam napisao se odnosi za slanje u Srbiju da budemo precizni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5493 Napisano Ponedeljak u 14:40 (promenjeno) Ne silazi, 4098 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da budemo još precizniji, ovako bi izgledala kalkulacija. PDV u Nemačkoj je 19%, u Srbiji 20%. Za DePrevoz plaćaš uslugu 20€, a za preko Pošte carinu. Lupio sam poštarinu do Nemačke, ne znam koliko iznosi. Sve u svemu, jakna od 116€ tamo, kad stigne do nas izađe malo jeftinije preko Pošte, sa sve carinom. Plaća se još i lokalna poštarina od carine, do mesta isporuke, ako nije u tim većim centrima. Kod nas u Barelu, takva jakna košta 194€, kad nije na akciji. Sve u svemu, 30€, ili manje uštede, uz čekanje. Promenio Ponedeljak u 14:41 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 135 Napisano juče u 05:43 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam malo pretraživao na sajtu pa recimo određeni artikli na akciji imaju različitu cenu u zavisnosti koja se zemlja isporuke izabere, primera radi cena jakne koju sam gledao, kada se odabere Srbija ima 26% popusta a kada se odabere Nemačka ima 11% tako da i to treba proveriti kada se kalkuliše sa finalnom cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5493 Napisano juče u 06:58 Ne silazi, 4098 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To može da bude marketinška caka. Na pr. ako je magacin iz DE, i isporuka u DE, onda je u cenu već uračunat VAT. A kad šalju u treću zemlju, bude sa odbitkom poreza, pa je onda kao veći popust. A mogu biti i razni drugi razlozi. Trgovina je složena u pm. Sve u svemu, uvek treba proveriti i iskalkulisati troškove. Bude i kod nas ponekad ista roba jeftinija, kad je na akciji i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...