Bor-i-slave 7090 Napisano April 18 Drug član, 1546 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tek ce da nam bude poskupljenje. Kao osveta podrske studentima. Kad sam rekao da treba uvrstiti i zahteve bajkera, kad se vec protestvuje u onolikom broju, svi se pravili ludi. Blablabla, mi smo tu da podrzimo studente, mi se nista ne pitamo - samo slusajmo studente. U prevodu, mi smo debili i samo treba da masemo glavom. I eto poslusali i sta sad? I da dodje neko novi na vlast, nece nas se setiti. Pa i studenti imaju zahteve, koji se ticu samo njihovih interesa. I prosvetari. I sta je tu lose? E sad kad budu ovi zavukli ne samo za registraciju, mahacemo, mahacemo... I glavom i ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4623 Napisano April 18 (promenjeno) motoras, 2554 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ne ne ne ne... Grešiš silno prijatelju A.. Pa nisu oni budale. Ovako to izgleda. To je stara lista. Od polovine 2020. prvi i drugi premijski stepeni su promenjeni na 25,odnosno 15 procenata. Mozda nisi obraćao pažnju. Ps: Ispod crtice na kojoj piše koji je stepen, na dugačkoj crti piše i bonus/malus popust u procentima. Upravo gledam moju staru polisu od Passata koju sam poneo na drugi auto i lepo piše 25, dok na Mečkinoj polisi ne piše, ali je upisan premijski stepen Promenio April 18 član stari roker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8270 Napisano April 18 -, 1839 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, slave74 said: I eto poslusali i sta sad? I da dodje neko novi na vlast, nece nas se setiti Pa i ne treba da nas se seti. Vec treba da dodju ljudi koji ce krenuti redom da "osluskuju" potrebe i probleme svih gradjana i da nalaze resenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7090 Napisano April 18 Drug član, 1546 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, ser said: Pa i ne treba da nas se seti. Vec treba da dodju ljudi koji ce krenuti redom da "osluskuju" potrebe i probleme svih gradjana i da nalaze resenja Utopijsko vidjenje, znajuci gde zivimo. Evo da ispravim malo , mislim da nije bilo zgoreg da iznesemo svoje zahteve. Sva je prilika bila tu. Ovako ispada zaista, da bajkerima finansijske obaveze u vezi motocikala, odgovaraju. Onda se smejete, kad neko izjavi da su bajkeri neprijatelji drzave i da voze motocikle od 15-50.000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8348 Napisano April 18 Drug član, 3398 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...valjda će neko shvati da nismo mala skupina, glasačko telo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...