dzony_1100 428 Napisano Utorak u 08:48 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Tracer 7 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tracer 7, 2020. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 38000 km, Palilula. Cena 7.500 € - Motori - Polovni Automobili Lomio sam se da li da prodajem ili da vozim jos ovu sezonu ali ipak mi treba nesto vece za dalja putovanja. Iako sam sa yamahicom isao 600km u cugu bez problema, ali guzica zeli nesto komotnije da moze malo i offa, stoga moze i zamena za Gs,xr ili afriku Cena 7500e2020gRegistrovan godinu dana. Oko 39.000km ma satu. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13210 Napisano Utorak u 14:57 (promenjeno) Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, dzony_1100 je napisao: Yamaha Tracer 7 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tracer 7, 2020. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 38000 km, Palilula. Cena 7.500 € - Motori - Polovni Automobili Lomio sam se da li da prodajem ili da vozim jos ovu sezonu ali ipak mi treba nesto vece za dalja putovanja. Iako sam sa yamahicom isao 600km u cugu bez problema, ali guzica zeli nesto komotnije da moze malo i offa, stoga moze i zamena za Gs,xr ili afriku Cena 7500e 2020g Registrovan godinu dana. Oko 39.000km ma satu. Sent from my SM-S928B using Tapatalk ako mogu da ti dam jedan savet, isto sam tako razmisljao kao ti , pa da se ne zeznes, probao, sa xr-om ne dobijas nista, bukvalno ti je slično, jeste da je lepih 160ks i da mi fali jedno 30 ks na Africi ali , xr ispade klasičan sport touring , cak malo vise sport. Mene trenutno ne moze da pokrene nista osim Afrike, Multistrade i lep mi je KTM 1290 i to je to. Hteo da udjem u sektu i cekao sta će da izbace i izbacise one rugobe ponovo tako da jbg, nista Promenio Utorak u 14:58 član piki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1947 Napisano Utorak u 15:34 (promenjeno) Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan Neces se zeznuti sa XR Nema veze sa Tracerom 07. Agegat, kocnice, ogibljenje, elektronika, oprema nisu za poredjenje… Imao sam Tracer 900, potom 3 XR (dva stara i jedan novi) i nisu ni za poredjenje. Vozio sam i Tracer 7 i to tek nije. Africa je neka druga kategorija i moze biti dobar izbor ako trazis taj tip. Probaj sve, pa vidi sta ti odgovara. Promenio Utorak u 15:45 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 428 Napisano Utorak u 16:07 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da svakako planiram da isprobam sve, pa sta mi najviše bude leglo. Ali prvo mora yamahica da ode Sent from my SM-S928B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...