dzony_1100 438 Napisano April 1 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Tracer 7 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tracer 7, 2020. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 38000 km, Palilula. Cena 7.500 € - Motori - Polovni Automobili Lomio sam se da li da prodajem ili da vozim jos ovu sezonu ali ipak mi treba nesto vece za dalja putovanja. Iako sam sa yamahicom isao 600km u cugu bez problema, ali guzica zeli nesto komotnije da moze malo i offa, stoga moze i zamena za Gs,xr ili afriku Cena 7500e2020gRegistrovan godinu dana. Oko 39.000km ma satu. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14391 Napisano April 1 (promenjeno) Drug član, 1414 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, dzony_1100 je napisao: Yamaha Tracer 7 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tracer 7, 2020. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 38000 km, Palilula. Cena 7.500 € - Motori - Polovni Automobili Lomio sam se da li da prodajem ili da vozim jos ovu sezonu ali ipak mi treba nesto vece za dalja putovanja. Iako sam sa yamahicom isao 600km u cugu bez problema, ali guzica zeli nesto komotnije da moze malo i offa, stoga moze i zamena za Gs,xr ili afriku Cena 7500e 2020g Registrovan godinu dana. Oko 39.000km ma satu. Sent from my SM-S928B using Tapatalk ako mogu da ti dam jedan savet, isto sam tako razmisljao kao ti , pa da se ne zeznes, probao, sa xr-om ne dobijas nista, bukvalno ti je slično, jeste da je lepih 160ks i da mi fali jedno 30 ks na Africi ali , xr ispade klasičan sport touring , cak malo vise sport. Mene trenutno ne moze da pokrene nista osim Afrike, Multistrade i lep mi je KTM 1290 i to je to. Hteo da udjem u sektu i cekao sta će da izbace i izbacise one rugobe ponovo tako da jbg, nista Promenio April 1 član piki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2001 Napisano April 1 (promenjeno) Drug član, 657 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan Neces se zeznuti sa XR Nema veze sa Tracerom 07. Agegat, kocnice, ogibljenje, elektronika, oprema nisu za poredjenje… Imao sam Tracer 900, potom 3 XR (dva stara i jedan novi) i nisu ni za poredjenje. Vozio sam i Tracer 7 i to tek nije. Africa je neka druga kategorija i moze biti dobar izbor ako trazis taj tip. Probaj sve, pa vidi sta ti odgovara. Promenio April 1 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 438 Napisano April 1 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Da,da svakako planiram da isprobam sve, pa sta mi najviše bude leglo. Ali prvo mora yamahica da ode Sent from my SM-S928B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 438 Napisano April 16 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki popust ajde, nismo na kraj srca . Ide lepo vreme Sent from my SM-S928B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 438 Napisano April 22 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 7000e Sent from my SM-S928B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 438 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Otisla tracerica... Sent from my SM-S928B using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...