Zlatko LA 2285 Napisano Ponedeljak u 16:54 (promenjeno) Drug član, 1115 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su sa mog CBF-a, original naravno što se i vidi. U odličnom su stanju sa par sitnih ogrebotina spolja, unutra su neverovatno očuvani. Uz njih idu i fabrički nosači. Najbolje bi bilo da odu u kompletu. Ne putujem motorom, stajaće mi u sobi bezveze. Dovoljan mi je jedan veliki kofer. Mislim da bi korektna cena za forum bila 350e sve zajedno jer je stvarno retkost naći ovaj komplet. Ako neko želi mogu još dodatnih slika da pošaljem. Moguća prodaja i glavnog kofera (za sebe bih uzeo neku Maxiu), eto da bude sve u originalu. Mislim da je uz minimalnu prepravku moguća ugradnja i na druge modele motora. Dakle, KP 400e BJB 350e Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio Ponedeljak u 16:56 član Zlatko LA 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2285 Napisano Ponedeljak u 17:36 Drug član, 1115 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako stoje na motoru.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Ponedeljak u 19:13 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cao druze, a jel znas mozda da li su isti kao za NC750?Sent from my 2211133G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2285 Napisano Ponedeljak u 19:23 Drug član, 1115 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam iskreno, mislim da može da se uklopi jer je ovo oblik gde izduv dolazi odozdo. Nosači su vrlo jednostavno napravljeni. Ne bih da zvučim 'ubedjivački' i da budem pogrešno shvaćen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2285 Napisano Ponedeljak u 20:11 Drug član, 1115 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Za sad koferi rezervisani za @Chika Jimi-ja Čekamo njegovo zeleno svetlo. Eventualno bi ostali nosači na prodaju ako nekome bude odgovaralo, ako ne ostaju meni kao gelenderi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11704 Napisano juče u 05:23 Ne silazi, 2702 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za sada planiram samo zadnji kofer da stavim, koji imam, ali nemam nosač. Čekam cenu za "gelender" zadnji, ili sve komplet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2285 Napisano juče u 05:50 Drug član, 1115 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem prodao sve, što je moguće, stavio bih na mom motoru onaj zamenski nosač za top case u tom slučaju bi mi falile ručice. Ti imaš ručice, ja imam original top case i komplet gelendere original, pa da nešto iskombinujemo. 0628903564 Ovo je moj broj, najbolje na viber zbog slika a poziv radi bržeg dogovora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11704 Napisano juče u 05:57 Ne silazi, 2702 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Važi, čekamo dalji razvoj situacije, pa se dogovaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2285 Napisano juče u 10:57 Drug član, 1115 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo bolje slike kompletnih nosača i centralnog kofera sa naslonom i pločom. Radi se o originalu kao što sam rekao. Cena kofera bi bila 150e Slobodno razgovaramo, malo, mnogo, skupo, jeftino itd. Tema je otvorena.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano juče u 15:01 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mere da se nakace na NC, hvala Zlatko!Srećna prodaja!Sent from my 2211133G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2285 Napisano juče u 15:04 Drug član, 1115 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, pokusali smo. Sutra idu za Sentu u kompletu sa bočnim nosacima, prodaja na KP. Kako god, javljam ako se nešto promeni. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2285 Napisano pre 2 sati Drug član, 1115 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 130e kofer. Našao sam nešto što bi mi odgovaralo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...