UrosIvanjica 3 Napisano Nedelja u 17:05 U prolazu, 1 post Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja se zovem Uros i iz Ivanjice sam, kao sto mi nick kaze , vozim motore zadnjih 5 godina, za forum sam saznao pre 3 godine kad sam kupovao Hondu Transalp 700, koju i danas vozim, tad me je zanimalo misljenje ljudi koji je imaju pa samo da kazem da nije bila greska kupovina 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 245 Napisano Nedelja u 22:11 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Uroše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 95 Napisano Ponedeljak u 03:06 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 258 Napisano Ponedeljak u 03:32 Svrati ponekad, 91 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 352 Napisano Ponedeljak u 10:34 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 77 Napisano Ponedeljak u 11:33 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11707 Napisano Ponedeljak u 17:41 Ne silazi, 2702 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...