UrosIvanjica 3 Napisano Nedelja u 17:05 U prolazu, 1 post Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja se zovem Uros i iz Ivanjice sam, kao sto mi nick kaze , vozim motore zadnjih 5 godina, za forum sam saznao pre 3 godine kad sam kupovao Hondu Transalp 700, koju i danas vozim, tad me je zanimalo misljenje ljudi koji je imaju pa samo da kazem da nije bila greska kupovina 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 245 Napisano Nedelja u 22:11 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Uroše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 94 Napisano juče u 03:06 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 258 Napisano juče u 03:32 Svrati ponekad, 91 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 352 Napisano juče u 10:34 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 77 Napisano juče u 11:33 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11646 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 2699 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...