marcos 488 Napisano Petak u 17:52 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za kupovinu FZ1S u GT verziji sa ABS-om nek se javi Razmišljam se o prodaji samo i isključivo samo jer imam u ponudi jedan noviji motor po dobroj ceni, tako da je FZ1 na prodaju do tada. O stanju neću puno pisati, apsolutno svi potrošni delovi su u odličnom stanju, motor je kao nov, tačku jednu nema na sebi i registrovan je do avgusta. Prešao sam sa njim u poslednja nepuna 4 meseca 4000km, snage ima i više od potrebnog ali daje jako lep osećaj sigurnosti kada vozim suvozača i pun kofer da u 6. brzini obidjem kamion sa pola gasa. Cena fiksna kao beton 5500e Može sms/poziv na 066 467 639 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11702 Napisano Petak u 17:56 (promenjeno) Ne silazi, 2702 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Godište... I daj još neku fotku. Promenio Petak u 17:57 član Blaza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 488 Napisano Petak u 18:02 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Godište je 2009. Prešao je 47500km Okačiću neke koje imam, nisam slikao motor za prodaju ovo je iz ličnog albuma Ali onom ko je zainteresovan mogu slikati dodatno šta ga interesuje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 699 Napisano Petak u 18:04 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 439 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep! Al vec imam jednog. I vec ne znam sta bih posle njega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6031 Napisano Petak u 18:20 (promenjeno) Drug član, 1479 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @marcos Колика цена за мене? Иначе, мој бивши мотор. Нема пуно шта да се прича, све што је рађено има у теми о њему. Мислим да вреди сваког евра. Срећна продаја. Promenio Petak u 19:08 član Marko05 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Petak u 21:23 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican motor! Imao sam skoro isti, pa kad vidim ovakvog lepotana udaraju emocije! Izvini za off..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 488 Napisano Subota u 22:01 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dugo se i prodavao Predomislio sam se, ipak je Fejzer lepši desetoduplo od te dobre ponude koju sam imao Ostaje moj Fejzerko sa mnom da se druži još neko vreme bar godinu-dve a onda ćemo videti Tema ide na lock jer motor više nije na prodaju a naknadne modifikacije možete pratiti o ovoj temi Yamaha Fazer FZ1 GT 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...