mrxfon 1495 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bih uskoro da menjam zadnju gumu na Yamahi fzr600 '93.god. Procitao sam negde da je fabricka 130(i kod mene je trenutno). Da li je probao neko da stavi siru gumu bez prepravki? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze mozes 160 gumu max da stavis bez prepravki.....nista da ne diras Ja imam sa felnom komplet diskom i lancanikom....ako te bude zanimalo javi...... Ali ako mislis da je to usko onda se baci na posao...jer veruj mi ima tu dosta posla da bi stavio siru od 160.... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod guma, koja najsira guma moze da se stavi na felnu 4.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod guma, koja najsira guma moze da se stavi na felnu 4.5 150,moze i 160 ali je to vec preterano za tu sirinu felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je metzelerova 170x60x18,bila je takva kad sam uzeo motor iz Austrije i koliko sam primetio samo su obrusili neki bakelit,mislim da je onaj stitnik iznad lanca i nista vise.Iskreno,izgleda nadrkano motor sa tom sirinom ali je za krivine katastrofa!Fabricka mu je 160,ali to sam procitao za moj fzr 1000 `88.godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je metzelerova 170x60x18,bila je takva kad sam uzeo motor iz Austrije i koliko sam primetio samo su obrusili neki bakelit,mislim da je onaj stitnik iznad lanca i nista vise.Iskreno,izgleda nadrkano motor sa tom sirinom ali je za krivine katastrofa!Fabricka mu je 160,ali to sam procitao za moj fzr 1000 `88.godiste. fzr 1000 za 88 ima siru felnu od fzr 600 za 93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko dobru `jeftinu~ gumu za fzr,18"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam danas gumu 160 pa cemo videti kako mu stoji :-) Nikad nisam skidao felne, jel veliki problem sam skinuti? Mislio sam da prefarbam felne, a sto se tice montiranja gume ipak cu morati kod vulkanizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam danas gumu 160 pa cemo videti kako mu stoji :-) Nikad nisam skidao felne, jel veliki problem sam skinuti? Mislio sam da prefarbam felne, a sto se tice montiranja gume ipak cu morati kod vulkanizera. Gde si narucio gumu i kolika je cena iste?Polovna ili nova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9748 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je neki parametar ja sam pre dve nedelje pazario u "Markosu" Dunlop Roadsmart 160/60ZR18 za 15 700,00din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas dobio gumu. Dosta je siroka (160), nadam se da ce stati na fzr-a. Jel neko vec stavljao 160 na fabricku felnu od fzr 600? Kad sam je stavio pored ove 130-ice, deluje mi bas dosta sira i pomalo sumnjam da ce stati, al videcemo cim bude malo lepse vreme da ga odvezem do vulkanizera. By the way, jel zna neko slucajno nekog vulkanizera u okolini Karaburme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas dobio gumu. Dosta je siroka (160), nadam se da ce stati na fzr-a. Jel neko vec stavljao 160 na fabricku felnu od fzr 600? Kad sam je stavio pored ove 130-ice, deluje mi bas dosta sira i pomalo sumnjam da ce stati, al videcemo cim bude malo lepse vreme da ga odvezem do vulkanizera. By the way, jel zna neko slucajno nekog vulkanizera u okolini Karaburme? Ja sam ima 160 na original felnu,ali mnogo se deformise guma kad je stavis na felnu,videces vec i sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas dobio gumu. Dosta je siroka (160), nadam se da ce stati na fzr-a. Jel neko vec stavljao 160 na fabricku felnu od fzr 600? Kad sam je stavio pored ove 130-ice, deluje mi bas dosta sira i pomalo sumnjam da ce stati, al videcemo cim bude malo lepse vreme da ga odvezem do vulkanizera. By the way, jel zna neko slucajno nekog vulkanizera u okolini Karaburme? slikaj gumu sto si dobio da je vidimo!ako slucajno nemoze da stane kod tebe mozemo da se dogovorimo da mi je prodas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9748 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A koja ti je širina felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad dodjem kuci postavicu sliku. Ne znam koja je felna. Jel pise na felni? Mislim da je originalna od tog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je guma. Deluje dosta sire od ove moje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9748 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da piše na felni recimo 3,5 ili 4,0 ili koja je već širina.Barem na mojoj tako piše. Inače guma bi trebalo da stane vidi kako to leglo na mojoj yamahi: A ovako je bilo sa 140 širine: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda guma, a i boja ti je odlicna. Koje je sirine tvoja felna? E jos nesto, jel znate nekog vulkanizera koji moze da mi to namesti, a da bude u okolini karaburme, mirjeva, zvezdare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam danas i zadnja felna je 4.0. Jel ce biti dovoljno za 160 gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9748 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Moja felna je 3.5 i to me je pre montiranja malo zabrinulo ali sam malo švrljao po netu i našao da je čak i fabrika za neka tržišta na moj model mmontirala 160.Elem moći će na 4.0 felnu samo nadji vulkanizera koji je radio sa motorima jer treba paziti da ne ošteti felnu i ako je sam gledaj da mu pomogneš jer sam će to teško uspeti pa da nešto nebi sj*bo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan OK. thanx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9748 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja upravo stigao sa jedne ture od 70-80 km. lagane vožnje .Ovo je prvi put da vozim sa ovom novom gumom pa sam konačno dočekao lepo vreme da je provozam jer proizvodjaž navodi da treba prvih 100 km. voziti bez većih naprezanja gume (naglo kočenje,ubrzanje i velika brzina) a evo i slike mada slika i nije neka jer sam na brzinu slikao sa telefonom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan I kako se ponasa sa sirom gumom? Odakle si? Gde si ti montirao gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9748 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i napisao bila je to lagana vožnja ne preko 130 kmh,inače koliko sam osetio bolje je u odnosu na staru ali ovo je ipak nova guma pa nebitno na širinu ponašanje je osetno bolje.E sad ova mi uliva više samopouzdanja pa moram pripaziti da ga ne bude i previše ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...