ZecV 0 Napisano Nedelja u 17:01 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vozim već duže vreme kineza 50 cm, i sad bi preso na malo jači motor 125cm.Razmisljam se izmedju Voge sr1 adv ili SYM evo 14 . Kimco sam gledao sad na sajmu i nije mi se svideo.Svaka neka preporuka bi dobro došla.Inace oba motora su u istom cenovno rangu.Voge ima malo vise opreme od SYM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 64 Napisano Nedelja u 19:26 U prolazu, 47 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno uzmeš šta ti se više sviđa ili koji ti više ergonomski odgovara. Sve ostalo su nijanse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3025 Napisano Nedelja u 19:31 (promenjeno) Drug član, 1340 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi sym ako ti se više sviđa a i tu sigurno nećeš brinuti za servis i podršku.Tu ti je i @slobasuper9 ako nešto treba da se pomogne.. Promenio Nedelja u 19:32 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Nedelja u 19:39 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slažem sa @nuk. Uzmi šta ti se sviđa i odgovara. Vozim SYM i nemam apsolutno nikakvu zamerku na skuter, a mislim da je i podrška bolja za njega nego za Voge ovde kod nas. Ograđujem se, ovo su moji lični utisci. Imaš @slobasuper9 kao podršku, gde ćeš jače. Samo da preživi sajam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...