ProMaster 10391 Napisano pre 7 sati Drug član, 2022 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Discover all the features of Airoh Motorcycle helmets WWW.AIROH.COM Discover all the features of Airoh helmets, all the technical details, all their exclusive features... Kaciga je nova, ubih se čekajući da mi se dopremi iz FR gde je kupljena i na kraju, shvatim da ja ovo ne mogu da nosim sa ćoroskopima, ceo život nosim flip-up. Nošena je jednom, na vožnji za NS, čak ni nalepnica sa sunčanog vizira nije skinuta. Cena 320e. Kompletna oprema, uputstvo, kačenja za kameru, mislim da ima i pinlock i vrećicu. Kutiju nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 376 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan prelepa je ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10391 Napisano pre 5 sati Drug član, 2022 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, VIRGO je napisao: prelepa je ! Bila bi još lepša na KTM-u.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...