Peppermint 737 Napisano Sreda u 13:55 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Searcherka2025 je napisao: hocemo li da pretvaramo ovo sve u dejting Neću da ti rušim sneška ali na pravom si mestu u pogrešnom trenutku... bolje kreni od organizacije nekog mesa (prase je ovde uvek prihvaćeno) pa lagano preko nečeg slatkog, domaća peciva takodje dobro prolaze. Dakle, dejting sa klopom će da ti prodje a za sve ostalo moraš da čekaš kraj sezone 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3579 Napisano Sreda u 14:02 Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri su ko i medvedi, sad izlaze i treba im hrana 4 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2420 Napisano Sreda u 14:35 Drug član, 796 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Peppermint je napisao: Neću da ti rušim sneška ali na pravom si mestu u pogrešnom trenutku... bolje kreni od organizacije nekog mesa (prase je ovde uvek prihvaćeno) pa lagano preko nečeg slatkog, domaća peciva takodje dobro prolaze. Dakle, dejting sa klopom će da ti prodje a za sve ostalo moraš da čekaš kraj sezone Nemam više reakcija za danas. Vidi se šta je iskusno žeMsko koje zna kako da zavede muškarca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 233 Napisano Sreda u 14:45 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @pepermint@RankoBg87@miki Propustili ste dobar deo price - dejting meni kao meni ne treba, nego pricamo o tome da forum mora da se transformise iz moto foruma u dejting forum, a ja iz osobe koja je trazila drugu, postajem adminka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2420 Napisano Sreda u 14:47 Drug član, 796 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nismo, nego hoćemo da ti pomognemo da budeš dobra adminka. A kako to da budeš ako ne znaš kako se muva školski primjerak domaćeg mužjaka homo sapiensa? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3579 Napisano Sreda u 15:45 Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve smo ispratili nego nam rec hrana zapadne za oko, ostalo nas ne zanima 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1685 Napisano Sreda u 15:50 Drug član, 461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Tema može da se preimenuje "Drži vodu dok majstori odu". Od životinja može ona autohtona vrsta zvana pragnje, a ni za posnu piletinu se nećemo buniti. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5259 Napisano Četvrtak u 14:59 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 3/25/2025 at 8:37 PM, miki said: Ma jooook, ne bi mi to nikada........ Nego, kako si ti uspjela da nađeš sve te njegove mreže? Jel to ima još nešto što mi ne znamo, a? Žensko sa misijom = UDBA i OZNA i BIA u jednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 750 Napisano Četvrtak u 15:52 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad devojka ugleda dilbera, ona mora i da se raspita o njemu. https://www.youtube.com/watch?v=qIT7ndzwmmY Bez ljutnje, slucajno mi je iskocilo ovo na yt pa rekoh da podelim, bas je simpaticna pesmica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 233 Napisano Četvrtak u 20:29 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Miroslav91 je napisao: Kad devojka ugleda dilbera, ona mora i da se raspita o njemu. https://www.youtube.com/watch?v=qIT7ndzwmmY Bez ljutnje, slucajno mi je iskocilo ovo na yt pa rekoh da podelim, bas je simpaticna pesmica Ova verzija je bolja : Petra Stanojević (@natasas846) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 26K likes, 143 comments - natasas846 on April 26, 2024: "". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3579 Napisano Četvrtak u 20:36 Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno moras da polozis i da nas zabavljas na voznjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 233 Napisano Četvrtak u 21:12 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, RankoBg87 je napisao: Definitivno moras da polozis i da nas zabavljas na voznjama Pa tu smo negde s glasom, gospodja i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3579 Napisano Četvrtak u 21:18 Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo pevas al te grozno slusati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 233 Napisano Četvrtak u 21:31 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, RankoBg87 je napisao: Lepo pevas al te grozno slusati Od kad pevam, ni jednu bubasvabu u stanu nemam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2420 Napisano Četvrtak u 21:45 Drug član, 796 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel radiš gaže? Imam imanje, ubiše me krtice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 233 Napisano Četvrtak u 21:53 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, miki je napisao: Jel radiš gaže? Imam imanje, ubiše me krtice. Svasta, pa nisam ja neka tezgarusa… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3579 Napisano Četvrtak u 21:54 Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo za društvo iz coska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2420 Napisano Četvrtak u 22:51 Drug član, 796 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Searcherka2025 je napisao: Svasta, pa nisam ja neka tezgarusa… Hej, ja sam mislio da platim, ali ako nećeš, možeš i za džabe da reveš, neću se ljutim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...