Searcherka2025 227 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hajde @Pablo pre 1 minut, Zarkela je napisao: To mora admistrator @Pablo stvarno mi vazno da uklonimo tu poruku molim te za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 227 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, munje je napisao: Eto vidis .. sve se super zavrsilo .. ovako ili onako Ako imas jos neku dilemu/problem/potragu ti pucaj .. vidis da smo spremni na sve Vidim i hvala zilioniti put nista, sad mi preostaje da molim Pabla da obrise moju prvu poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 73 Napisano pre 19 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo situaciju da je koleginica ispala veći dženten od većine muškaraca.Skidam kapu.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5082 Napisano pre 18 sati Nemanja Stojanović, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje glasam da ne odustaješ, što se kaže DOUBLE DOWN, kao za posao, bitno je da uđeš, pa posle napreduješ u firmi. Danas nešto sa strane, sutra devojka, na jesen svadba, sve se može sa pravim mindsetom. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 227 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Skittles je napisao: Ja i dalje glasam da ne odustaješ, što se kaže DOUBLE DOWN, kao za posao, bitno je da uđeš, pa posle napreduješ u firmi. Danas nešto sa strane, sutra devojka, na jesen svadba, sve se može sa pravim mindsetom. Koliko si uzasan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1494 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Searcherka2025 E, vidiš, nismo ti to rekli na startu, šta se desi na forumu, ostaje na forumu! Nema brisanja A jesi dobrica, čuj nju, da dečku ne napravi problem... PS: moja profilna je zajebala tvoju Promenio pre 18 sati član Luka9905 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3536 Napisano pre 18 sati Drug član, 2031 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @jasminko VIR, daj resi joj A2, Kad je vec propala ljubav da ne propadne i ovaj osecaj slobode i pogleda na svet. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 227 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Luka9905 je napisao: @Searcherka2025 E, vidiš, nismo ti to rekli na startu, šta se desi na forumu, ostaje na forumu! Nema brisanja A jesi dobrica, čuj nju, da dečku ne napravi problem... PS: moja profilna je zajebala tvoju O vrlo sam odusevljena tvojom profilnom od starta ne ne, Pablo ce meni da obrise to, evo strpi se jos malo i ne, nisam dobrica ali jesam sazaljiva prema zenama…I zenama. Buahahahaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3536 Napisano pre 18 sati Drug član, 2031 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imas priliku da castis pice ovaj narod sto se zrtvovao, eno dogovara se neki rostilj u aprilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 227 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, RankoBg87 je napisao: Imas priliku da castis pice ovaj narod sto se zrtvovao, eno dogovara se neki rostilj u aprilu A pa hvala na javljanju, ali ja sam ovde zrtva, molim te reci tamo da me pozovu, nema bolje utehe od pljeskavice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1494 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Searcherka2025 said: ali jesam sazaljiva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 227 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Luka9905 je napisao: Ja sam zena na misiji i vidim samo c i lj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3536 Napisano pre 17 sati Drug član, 2031 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Searcherka2025 je napisao: A pa hvala na javljanju, ali ja sam ovde zrtva, molim te reci tamo da me pozovu, nema bolje utehe od pljeskavice Sad mozes i s lukom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3726 Napisano pre 16 sati Malinar u pokusaju, 1744 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Searcherka2025 je napisao: Hahah n i k a k o. Decko je na mestu, ne kazem. Super smo se ispricali, stvarno je kul lik. Samo ga malo algoritam izdao naredni dan a taman sam progutala pricu da nema drustvene mreze. A na mrezama em on em veza 10+ godina Cica mica i gotova prica. Sprdajte me, zezajte me, samo vise to da ne pominjemo. Svaka čast i za ovakve rezone, znam milion opajdara kojima ni brak da razbucaju ne bi bio problem, a kamoli vezu! Jbg samo je ispao bezveze što ti u startu nije rekao. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10833 Napisano pre 10 sati Hronični Motociklopata, 7472 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @Searcherka2025 ne kloni duhom, siguran sam da na forumu ima gomila kandidata koji bi rado zamenili tog dečka sa 10+godina vezom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 227 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, RankoBg87 je napisao: Sad mozes i s lukom osecam MIRIS slobode 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 227 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Disko Nindža je napisao: @Searcherka2025 ne kloni duhom, siguran sam da na forumu ima gomila kandidata koji bi rado zamenili tog dečka sa 10+godina vezom Dobro bre, sta smo rekli za ovaj tip zezanja? ooobustavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10833 Napisano pre 9 sati Hronični Motociklopata, 7472 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pardoniram, nisam u toku kanda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Љуба 5 Napisano pre 9 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Searcherka2025 je napisao: Hahah n i k a k o. Decko je na mestu, ne kazem. Super smo se ispricali, stvarno je kul lik. Samo ga malo algoritam izdao naredni dan a taman sam progutala pricu da nema drustvene mreze. A na mrezama em on em veza 10+ godina Cica mica i gotova prica. Sprdajte me, zezajte me, samo vise to da ne pominjemo. По мом мишљењу, ту у старту нису испали џентлмени они момци што су те спојили с њим. Ни према теби ни према његовој девојци. А не би испали ни другари, јер да си млада и луда девојка, спремна баш на све, врло вероватно би ухватила ствари у своје руке и направила муку тој девојци, подказала те момке, и онда би испао белај на све стране. Лепа си, ко моје обе ћерке, не опири се на ове понуде што имаш овде, иначе ћу ја први да понудим мог сина. А колико ти треба да переш трегерке из гараже, уместо да се возаш по белом свету, не знам баш. Шали се чика Љуба мало, али није да нисам поменуо сину зашто ми је помогао да отворим налог ономад овде. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano pre 8 sati (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan E moj @Lolic ispadosmo loši momci. Da ne kažem ispadosmo grbavi. Odoh da me nema. Promenio pre 8 sati član tzoa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 73 Napisano pre 7 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Što bre loši momci.Svako ima pravo na lični izbor.No, nadovezao bih se na čika Ljubin post.Ne preporučujem polaganje za motor i kupovinu motocikla. Ova naša bolesna ljubav prema dvotočkašima nosi odredjeni rizik. Većina nas ima nekoga, ko više nije sa nama, na šta je motor direktno uticao. Ali nam ipak ljubav prema motorima, ne dozvoljava da razum prevlada srce.Ukoliko nemaš tu ludačku ljubav, taj rizik ti ne treba.Izvinjavam se na malo mračnom postu, na ovako lepoj temi. Po meni je moralo biti rečeno!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolic 9 Napisano pre 7 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, tzoa je napisao: E moj @Lolic ispadosmo loši momci. Da ne kažem ispadosmo grbavi. Odoh da me nema. Strašne stvari se ovde pišu brate moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1393 Napisano pre 3 sati prisutan, 1174 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee baš šteta. Mogao je da odmah kaže da je zauzet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 227 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, mali_zmaj je napisao: Eeeeee baš šteta. Mogao je da odmah kaže da je zauzet. Ne branim simpija, samo zelim da kazem jos i ovo: mozda je i hteo, ali sam ja presekla komunikaciju nakon toga sto sam videla i eto. A mozda bi i on presekao, ali sam bila brza. I momci koje gore pominju: super su. Svi radimo najbolje sto umemo, sigurna sam. Samo molim vas nemojmo vise o coveku, nek smo svi zivi i zdravi i svima hvala. Dajte da uradimo nesto po pitanju moje funkcije i uticaja na ovom forumu, hocemo li da pretvaramo ovo sve u dejting ili necemo, sta sad tu kao jadna ti, steta, i tako to? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3536 Napisano pre 2 sati Drug član, 2031 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozes jedino otvoris drugu temu, nesto u fazonu jurio me petao i ne radi me adrenalin pa hocu da probam i motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...