Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:33 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @mikizezaj zezaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:33 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995moze i Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:34 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 hvalaaaaa ahaaa sad kapiram prozivku KTM mu dodje nesto kao Alfa u auto svetu? 3 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 11:34 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Javiće se sigurno čovek, verovatno je samo kod majstora 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:36 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905da da sad sam bas napisala, mislim da sam usla u fazon - KTM je u moto svetu nesto kao Alfa u auto? *vozila sam je tri meseca, tri meseca platu nisam imala, gloginje sam jela* 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3478 Napisano Sreda u 11:36 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Searcherka2025 je napisao: @RankoBg87 hvalaaaaa ahaaa sad kapiram prozivku KTM mu dodje nesto kao Alfa u auto svetu? Prosledio E bas tako, KTM je Alfa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolic 9 Napisano Sreda u 11:37 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V-Strom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Polako s' to busenje guma. Dobar covek ceo dan smo ginuli kod skupstine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3478 Napisano Sreda u 11:37 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Luka9905 je napisao: Javiće se sigurno čovek, verovatno je samo kod majstora Sad i ovde prolazi ono Pumpaaaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:37 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87hvala I nek mi je sa srecom - a I njemu, ne znam da li ce se ispostaviti na kraju s cim se vise usrecio (s KTMom ili sa mnom, ako se upoznamo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5250 Napisano Sreda u 11:38 Drug član, 1113 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan S ovakvim smislom za humor, greota da se momak ne javi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3478 Napisano Sreda u 11:38 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, vruceeeeeee, krug se zatvara Dajte devojci kontakt nek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:38 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Lolic jaojjjj on jeee molim te javi mu, daj mi njegov kontakt, ucini nestooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 11:40 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Po lokaciji fotografije bih možda pre rekao da je ovo u nadlženosti Viber grupe... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolic 9 Napisano Sreda u 11:41 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V-Strom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Luka9905 je napisao: Po lokaciji fotografije bih možda pre rekao da je ovo u nadlženosti Viber grupe... Nemoj sad i ova tema da ode na tu stranu molim te 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:42 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905sta je fora s viber grupom? nemojte tamo da me prozivaju molim vas ionako je neizvesno, krug se zatvara, samo cekam sad da mi jave “devojko, on ima zenu i sestoro dece, paljba” 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3478 Napisano Sreda u 11:45 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ispostavi da je decko slobodan, bar znate da ce te sigurno ici pesaka Vlasnica Alfe i vlasnik KTM-a 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18830 Napisano Sreda u 11:45 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Searcherka2025 je napisao: @BokyBoyako si ovo ti i sad cutis i cekas da se sve vise blamiram iz dana u dan…nece izaci na dobro! Euqrac...provalila si me ... P.S. Mozemo da se upoznamo ali samo pod jednim uslovom...da me ne pitas gde radim obrve... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5986 Napisano Sreda u 11:46 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Searcherka2025 je napisao: Ćao svima, na forumu sam jer tražim ovog čoveka sa protesta(malo sam se zaljubila): Cek, jel bitan KTM ili brada ? Jel se racunam ako prodam Kawasaki i uzNem KTM ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:47 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoya pa cekaj cekaj, imam I ja uslove za upoznavanje ako znas @Lolicili umes da ga ubedis da mi da broj od ovog decka (ili ga bar obavesti), sve moze. Posto je on buduci kum, okacio je fotku s deckom kojeg trazim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18830 Napisano Sreda u 11:49 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Searcherka2025 je napisao: @BokyBoya pa cekaj cekaj, imam I ja uslove za upoznavanje ako znas @Lolicili umes da ga ubedis da mi da broj od ovog decka (ili ga bar obavesti), sve moze. Posto je on buduci kum, okacio je fotku s deckom kojeg trazim ...to ti je zavrseno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:50 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovicma ne zanima me ni motor ni brada, zanima me taj covek ne zezam se sad. Molim te javi ako znas nesto o njemu vidim da ga zezaju sto vozi KTM ali ako ti vozis neki jaci, te tvoje motore koje si nabrojao, pa te shvataju ozbiljnije (I s tobom nema sale), pomozi i deli temu dalje ili ubedi @Lolicda mi da kontakt ovog decka sto pre, ispostavilo se da su bili zajedno u subotu u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolic 9 Napisano Sreda u 11:51 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V-Strom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan @Searcherka2025 koliko ja znam on vec ima kuma! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18830 Napisano Sreda u 11:53 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Lolic je napisao: @Searcherka2025 koliko ja znam on vec ima kuma! E prc! Ozenjen, a? E, sad @Searcherka2025 moras da kupis motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:53 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: Mali OFF Evo jedne lepe stvari, Sve za ljubav Ona traži njega: KTM je u pitanju, devojka se zaljubila. PS: pišem ovde jer 70 ljudi prati temu, onu sa slikama i video snimcima prati svega četvoro Pre sat vremena, Forsberg je napisao: Sad će neko da kaže da je udba našla novi način da se infiltrira @Lolic a jel to znaci da vec ima i suprugu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5986 Napisano Sreda u 11:54 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Searcherka2025 je napisao: @Darko Mihajlovicma ne zanima me ni motor ni brada, zanima me taj covek ne zezam se sad. Molim te javi ako znas nesto o njemu vidim da ga zezaju sto vozi KTM ali ako ti vozis neki jaci, te tvoje motore koje si nabrojao, pa te shvataju ozbiljnije (I s tobom nema sale), pomozi i deli temu dalje ili ubedi @Lolicda mi da kontakt ovog decka sto pre, ispostavilo se da su bili zajedno u subotu u gradu Probaj i na FB , ima sigurno neka KTM grupa ...ili KTM srbija , tako nesto... Ajde ajde , da ne stajem na put ljubavi , eto mog skromnog doprinosa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...