Jump to content

Moto Zajednica

Nova kaciga

Recommended Posts

• Drug član, 2945 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
2 hours ago, Bobni said:

Mnogo bi bilo Dobro kada bi moto sopovi davali kacige na probu I onda da moze da se izabere koja najvise odgovara.

U Beču u Louis-u sam video "vazdušni tunel" ili kako se već zove - za probu kaciga. Staviš kacigu sedneš na motor, oni upale šta treba, pa možeš da uporediš. Nisam imao vremena da probam, nisam ni gledao kacige. ALi zanimljivo i korisno deluje. 

MAPS.APP.GOO.GL

★★★★★ · Motorrad-Ersatzteilgeschäft

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 6837 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
2 minutes ago, vasa.93 said:

Kakav rizik sa online kupovinom? Sve možeš da vratiš u roku od 14 dana. Bez razloga.

Ma hteo sam na rate preko eplanete mogu.

• Integrisan, 6837 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
24 minutes ago, frf said:

Imam ja scorpion FF, m veličina. Ne znam odakle si, ja sam iz Zr,pa, ako ti odgovara, dođi, probaj.

Hvala ali smo daleko.

Ja nisim M uvek ali ne pase svaka zbog oblika.

• Drug član, 1361 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2
Pre 16 sati, Motorcyclist je napisao:

Ma hteo sam na rate preko eplanete mogu.

Pa uzmi bilo gde za probu, plati u celosti. Probaj, vrati, vraćaju novac svi brzo, pa ako ti odgovara kupi na rate.

Cimanje je, ali i…zima je. :)

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1620 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
U Beču u Louis-u sam video "vazdušni tunel" ili kako se već zove - za probu kaciga. Staviš kacigu sedneš na motor, oni upale šta treba, pa možeš da uporediš. Nisam imao vremena da probam, nisam ni gledao kacige. ALi zanimljivo i korisno deluje. 

AG0ilSybird-3nN4l467ra9m2OcP9Sb8QIllQDDJEt9FX5-PCZCQ_SRYOtQf8ipXpaFK9PvXUyoEb7p52RmHe0jk1-8zp-QUFFlwB6RRvBgIbsMHmv7pga5fC12owq7_pHX4-aKsSC2d=s900-k MAPS.APP.GOO.GL
★★★★★ · Motorrad-Ersatzteilgeschäft  
U tom sam Louisu kupio Shoei, probao na simulatoru 20 kaciga za 4-5 sati.
Krenuo sa namerom da ne potrošim više od 200e na kacigu, ali ipak je zbor pao na Shoei od 400e.
Odlična stvar!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: QJMotor SRV 700
On 28. 12. 2025. at 15:12, Blaza je napisao:

Da ne otvaram novu temu, nadam se da je kolega već kupio kacigu pa da se ja "izjadam", hehe !

Svratio prekjuče u Deltu da uzmem kacigu što je uzeo @Ivanhoe, onu crvenu BMW Homo Carbon, ali nema, prodato sve. Imam već onu Lidlovu flip up (koju više ne nosim) i fluo zelenu/žutu MT full face. 

Dok sam vozio skuter, to je završavalo posao. Sa ER-5 su počele da duvaju, sa ovom Hondom još više. E sad, posle par motora i kaciga, mislim da znam šta mi treba...😅

Integralna najmanje duva, znači nju.

Da što manje duva do 180 km/h, kad se vozim na nemačkom autobanu (čisto da se zna 😂).

Turing kaciga, ništa staza, off road, ležanje preko rezervoara itd, samo za asfalt i auto put.

Sunčane naočare i pinlock.

Komunikacija me ne interesuje, ne javljam se nikom dok vozim motor. Ako je nekad i nabavim, pravićemo rupe za zvučnike/slušalice.

Model/marka/izašla pre 10 godina/ nebitno, hoću novu.

E sad, cifra. Do sada sam nosio kacige ispod 10.000 din, ova u Delti na popustu je bila 29.000 din, znači do maxxx 250 evra bih se mogao pružiti... Znam, najmanje duvaju one od preko 1000 evra. Pa dobro, ne vozim ni ja Hajabusu od preko 300 km/h, nit me interesuju te brzine. Prioritet mi je da što manje duva...

Već sam pričao sa par drugara juče, dali su mi neke smernice, LS2 ima dobrih i za 20.000 din, možda Caberg. Shark otpada, koleginica je platila 35 hiljada, duva kao moja od 50 evra... A sve je do dihtovanja vizira.

E da, ne želim da stavljam veliki vizir na motoru kojim bih eliminisao vetar, ipak je gušt "vetar u kosi" 🤣  🤣  🤣

Razmisljao sam oooooozbiljno o ovoj kacigi zbog svega sto si naveo gore. Pogledaj, mozda ti bude korisno

• Hvala 1

• Zainteresovan, 360 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Najjeftinija ova Caberg Drift Evo je 32.000 na popustu. Inače, za vetar najbolje rešenje su čepići za uši

WWW.GARAGE.RS

Drift Evo II full face kaciga iz Caberga impresionira svojim sportskim i agresivnim dizajnom. Zadnji spojler povećava aerodinamiku pri većim brzinama i smanjuje turbulenciju...

• Drug član, 1620 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Probao sam neku Caberg flip-up kacigu i deo koji se spušta i ide ispred brade i usta je bio preblizu lica i bradi, plitak, kačio mi je i nos prilikom spuštanja pokretnog dela kacige.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja