Jovan Ristic 5648 Napisano Mart 13 Ne silazi, 4975 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Zajednos sa ogoljenim bratom Tridentom 660 izašao je i novi Tiger Sport 660 za 2025. godinu. Pošto je dobio dosta novina, zaslužio je i posebnu temu. Elem, oko mehnanike je ostalo manje više sve isto. Agregat je netaknut, ogibljenje skoro isto, s tim da sad ima "remote" podesivač predopterećenja opruge zadnjeg amortizera. Od vidljivih stvari dodati su rukohvati za suvozača. Promene su na elektronici. Ugrađen je 6-osna IMU, cornernig ABS, sada ima tri režima vožnje (rain, road, sport), povezivanje sa pametnim telefonom i turn-by-turn navgiacija, a ono što je takođe novina je kvik šifter koji funkcioniše naviše i naniže. Sve pomenuto je deo standardnog paketa opreme. Dobra vest je da je cena viša za samo 100 EUR u odnosu na prošlogodišnju model, tako da se u zavisnosti od boja cena kreće od 9.590 – 9.690 EUR Ne zamerite što je na slici Trident 660, nije bilo potrebe da pišem dva zasebna teksta, budući da su Trident 660 i Tiger Sport 660 skoro identični što se komponenti tiče. Novi Triumph Trident 660 i Tiger Sport 660 za 2025. godinu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Triumph je oslušnuo želje sadašnjih vlasnika i ponudio novi Trident 660 i Tiger Sport 660 koji nude sve ono što je možda nedostajalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 293 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic Interesantan Update, ali...Naj veći problem će mu biti Tiger 800, koji sa cenom od 11,7k eur je za 2k eur skuplji ali i dve klase bolji. 660 je odličan motor ali 800 je u klasi sa Tracer 9, XR900 a svi navedeni su oko 14k eur. Kako sam i sam u potrazi za novom mašinom 800 mi deluje kao mnogo ozbiljniji motor za ne mnogo više novca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...