srbac 2526 Napisano Nedelja u 18:50 Andragog, 5094 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Alex u Lenovo Prdko u Gresini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5427 Napisano Nedelja u 18:51 Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, mixa said: Malo čisto da začinim, ali izdaše me baterije pred kraj . Protiv ovog stvora moraš flux capacitor that metneš u daljinaki, krije se 3 desete u budućnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2526 Napisano Nedelja u 18:52 Andragog, 5094 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Acosta gubi dah... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5427 Napisano Nedelja u 18:53 Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, srbac said: Alex u Lenovo Prdko u Gresini Aprillia! Ogura u Gresini, Alex u Lenovo. Bez zezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5427 Napisano Nedelja u 18:53 Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, srbac said: Acosta gubi dah... Mora u Audi pod hitno. Na revitalizaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5427 Napisano Nedelja u 19:20 (promenjeno) Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znate šta je Bagnaiu potopilo više od svega? Dva seta kvalifikacija, dve sprint trke, dve glavne trke, MM najbrži i prvi u svemu ovome... NI JEDAN PAD!! Na Hondi je morao da pada dva puta u proseku po vikendu da bi bio konkurentan. Sve ovo govori da je debelo u comfort zone i da ima rezervu u slučaju da neko "up the game". Promenio Nedelja u 20:28 član to crank 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1298 Napisano Nedelja u 19:28 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno. Ako ih i na Coti ovako opegla u sprintu i trci u qataru pušta baticu da uzme prvu pobedu u ducatiju. Alex malo da se raduje. Ostali vozači stupaju u štrajk i traže da Marka pošalju u penziju Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5427 Napisano Nedelja u 20:50 Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Djusi_998 said: @to crank i to ti je argumentacija?! Ako ti je to sve nemamo i čemu da pričamo. Mogao si onda ovom rečenicom i da završiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1759 Napisano Nedelja u 20:51 Drug član, 2372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Apropo ovoga da je natcovek... Pogledajte par usporenih snimaka sta je radio sa motorom u Argentini danas. Ovo je bolestina, bukvalno strasno... Na ovom gridu vozaci ne mogu ni da sanjaju da ovako okrecu motor. Imao je jedan momenat ali tako se nonsalantno izvukao. Natcovek je prava rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18578 Napisano Nedelja u 20:55 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene iznenadjuje njegov brat. Covek odjednom u vrhu, cepa samo tako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5427 Napisano Nedelja u 20:56 Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @stilgar U Texasu ih kida 100%, pitanje je šta će da bude u Qataru i Jeresu, ako i tamo pocepa... Mislim.. uvek može da se desi udes i da stvari krenu nizbrdo kao 2020 ili Rossi-u 2010, Stoner-u 2012... Ukoliko ne bude takvih događaja, biće rekord po broju pobeda (glavne trke) SIGURNO!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1759 Napisano Nedelja u 20:57 Drug član, 2372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se, gledajuci ove usporene snimke, da je "poceo" (odnosno moze sa dukatijem) da vozi jako slicno kao Stoner... Mnoooogo duze posle apeksa krivine drzi volan u kontraupravljanju a okrece motor i podize ga gasom! Tako smanjuje rizik da izgubi prednji kraj (tj. dok god je u kontri maltene ne moze da izgubi prednji kraj). Zato nismo videli nijedan pad do sada! I zato je imao par momenata koji su svi bili sa zadnjom gumom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5427 Napisano Nedelja u 20:58 (promenjeno) Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Motorcyclist said: Mene iznenadjuje njegov brat. Covek odjednom u vrhu, cepa samo tako! Da, da. Sajko ga je najavljivao uvek, svi smo uglavnom mislili - ma da, tu je zbog brata ko Marini. Kad ono - drž ne daj. Promenio Nedelja u 20:58 član to crank 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 56 Napisano Nedelja u 21:14 U prolazu, 33 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Motorcyclist je napisao: Mene iznenadjuje njegov brat. Covek odjednom u vrhu, cepa samo tako! Taj čovek ima dve titule, kako odjednom u vrhu? Njegov najveći teret je činjenica da mu je Mark brat i zbog toga će uvek biti poređenja njih dvojice što nije fer. Mark je Mark a Aleks nikad neće biti Mark ali će uvek biti bolji od mnogih na gridu zbog te dve titule ako ništa drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Nedelja u 21:24 Drug član, 2605 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Alex je do prošle sezone useravo motku bukvalno svaki put kad je delovalo da se našpanovao za vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 122 Napisano Nedelja u 21:49 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, BokyBoy je napisao: Koliko god mrzeo malo Špansko govno (mm), mislim da ce biti sampion ove godine i da Banjaja nema nikakve sanse... Mislim da je Banjaja pod većom tenzijom sad nego kad se borio za titulu sa Martinom. I to je ono što će ga najviše kočiti. To je samo moje mišljenje. I onako ne pratim više detaljno MotoGP kao pre pa ne mora da znači. Nisam Markezov fan al da je vanzemaljac jeste i drago mi je što im pokazuje ko je tata. I jedini je ostao od te ere u kojoj su vozili Rossi, Lorenzo i Pedrosa. Sva ta 4 vozača su klasa više od ovih današnjih. Čak i Pedrosa koji nema titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18578 Napisano Nedelja u 21:56 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, nuk said: Taj čovek ima dve titule, kako odjednom u vrhu? Njegov najveći teret je činjenica da mu je Mark brat i zbog toga će uvek biti poređenja njih dvojice što nije fer. Mark je Mark a Aleks nikad neće biti Mark ali će uvek biti bolji od mnogih na gridu zbog te dve titule ako ništa drugo Nema ih u GPu a iznenađenje je jer ranije nije bio ni blizu tako dobar kao sada. Ne pratim Moto2 i 3, ne zanimaju me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17292 Napisano Nedelja u 22:03 Ne silazi, 1236 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: Ne pratim Moto2 i 3, ne zanimaju me. Trebao bi. Mnogo zanimljivije i neizvesnije. Pravo trkanje bez tehnoloških masturbacija. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18578 Napisano Nedelja u 22:04 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Due said: Trebao bi. Mnogo zanimljivije i neizvesnije. Pravo trkanje bez tehnoloških masturbacija. Pa i WSBK je isto al ne pratim Mozda mi je on i najzanimljiviji dok sam gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 459 Napisano Nedelja u 22:09 Ducatista, 2920 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, to crank said: Mogao si onda ovom rečenicom i da završiš. Jbg, očekivao sam više od tebe. Zajeb, oprosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3380 Napisano Nedelja u 22:16 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5516 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ne pretjerujte...valja nam se svađati cijelu sezonu 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2526 Napisano Nedelja u 22:51 Andragog, 5094 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ogura diskvalifikovan, koristio je CDI sa Aliexpresa danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3380 Napisano Nedelja u 23:09 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5516 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jebaše japanca evropljani, uzeše mu najvažnije, čast..sad ko neka varalica predstavljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 459 Napisano Nedelja u 23:12 Ducatista, 2920 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja u opšte ambiciju da se svađam. Volim da se raspravljam i diskutujem sa ljudima za koje mislim da su vredni toga. Kao što se ranije nisam raspravljao sa "Rosi bogootac" ljudima tako neću ni sada sa onima koji su u "žabarska govna" i "plačipička, ružna mu žena" fazonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3380 Napisano Nedelja u 23:17 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5516 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si neki peder jbte, čuj neće da se svađa a htio bi da se raspravlja i diskutuje..treba post početi sa Poštovani, mislim da je krajnje neprimerno kako je stariji markez .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...