to crank 5453 Napisano Mart 17 Integrisan, 13153 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, BRACO said: Pa ti si neki peder jbte, čuj neće da se svađa a htio bi da se raspravlja i diskutuje..treba post početi sa Poštovani, mislim da je krajnje neprimerno kako je stariji markez .... ... ponizio "osetljivog" apsolutnom dominacijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Mart 17 (promenjeno) Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa, pa što ne kažete? Mark je nadpakšu ! A ovo što je neko rekao da će da pusti burazera, pa taj ne da Bogu tamjana, a neda ga pusti da pobjedi. Promenio Mart 18 član mixa 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Mart 17 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mixa je napisao: Ahaa, pa što ne kažete? Mark je nadpakšu ! I ovo je tačno kao i ono! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5974 Napisano Mart 17 Pana, 579 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Motorcyclist je napisao: Ne pratim Moto2 i 3, ne zanimaju me. Значи ти си један од оних који вади месо из лонца , код сарме не једе купус ... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5453 Napisano Mart 17 Integrisan, 13153 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, mixa said: pa taj ne da Bogu tamjana ni ne treba da mu da, nek uzme sam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 17 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, to crank said: ni ne treba da mu da, nek uzme sam! i ovo je tacno shvatio MM da nedostaje VR46 pa ga kopira ali on pusti samo burazera jel voli da piski po ostalima a po burazeru proliva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1130 Napisano Mart 17 BJB Maxi Scooter Club, 506 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva sezona će biti, kao kad bi Djokovic igrao Kosjerić Open punim gasom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Mart 18 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, to crank said: ni ne treba da mu da, nek uzme sam! Ja nisam ni rekao da treba, nego kolega Stiglar reče, da će ga pustiti u Kataru. Možda to dolazi u obzir, ako se obistini ono da će ih obrijati na 13-14 trka i imati sigurnu titulu, maaada i tada malo nategnuto, jer će da gonja i taj rekord. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1130 Napisano Mart 18 BJB Maxi Scooter Club, 506 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je @severian u nekoj medjusezonskoj diskusiji dao dobro pojašnjenje mentalnog sklopa svih trkača, što naravno ide x1000 za MotoGP. Čuj da pusti nekog, pa Alexu bi ubacio šipku u točak na poslednjoj trci da je drugi iza njega a pobedio je sve do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5453 Napisano Mart 21 Integrisan, 13153 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema puštanja iz mnogo razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1778 Napisano Mart 21 Drug član, 2400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji trik da ga pusti... To bi bilo najvece moguce ponizenje za Alexa a Mark to nikada ne bi bratu uradio - jako su bliski! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5453 Napisano Mart 22 Integrisan, 13153 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najvažniji razlog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...