Jovan Ristic 5574 Napisano Subota u 12:59 Ne silazi, 4937 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Catalyst moto od ove godine postaje eksluzivni uvoznik za Ruroc kacige (mislim da na forumu već postoji tema o Ruroc kacigama, te ako administatori misle da je bolje da se te dve teme spoje, neka ih slobodno spoje). Ruroc je zanimljiv je koristi drugačije tehnologije izrade i imaju neki svoj fazon. U tekstu je malo detaljnije pojašanjeno šta i kako Ruroc radi, čisto da budete u toku. Catalyst moto će na MotoPassion sajmu od 20 - 26, marta izlagati Ruroc, te na sajmu možete uživo videti kacige. Ruroc je stigao u Srbiju – Nešto drugačije u svetu moto kaciga - BJBikers.com BJBIKERS.COM Jedan od pozitivno drugačijih brendova u svetu moto opreme, britanski Ruroc, konačno je dostupan u Srbiji! Poznat po svom futurističkom dizajnu i inovativnim tehnologijama, Ruroc je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 59 Napisano Subota u 13:41 U prolazu, 50 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Video Sam vec I svidjaju mi se,znam gde im je radnja u Lestanima,prvom prilikom kada idem za Bgd planiram da svratim I da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7945 Napisano Subota u 13:50 (promenjeno) -, 1786 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan E do moga... U sredu sam uzeo novu kacigu, kud ne izbaci ovo ranije A ove imaju vrhunski dizajn Promenio Subota u 13:51 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13675 Napisano Subota u 15:14 Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod prosečne kacige, šminkeraj. O tom po tom, videćete i sami. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2202 Napisano Subota u 16:37 Drug član, 738 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Neki se kunu u njih, neki ih pljuju, nema sredine. Šta znam, dizajnom su meni previše kič, kao da su namijenjene klincima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 59 Napisano Subota u 16:51 U prolazu, 50 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan To Sam I ja cuo,Ali meni se svidja njihov taj kicasti dizajn.To I hocu da odem da vidim o kakvoj se obradi radi a I kvalitetu materijala,pitanje je dali ce njihov kalup leci na moju tintaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13675 Napisano Subota u 19:38 Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ih... Ajde da ne ispadne da budem grub ja bih pare pre potrošio na HJC, Škorpion, AGV... Za ove skuplje Ruroke ne bih ni razmatrao pored Šuberta i Šojki. Doduše gledao sam ih pre više godina, možda su se malo popravili ali moj utisak je da prodaju više estetiku nego kvalitet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6946 Napisano Subota u 21:35 Drug član, 1987 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Neka realna cena tih ruroc kaciga bi trebala da bude 200-300€, ne znam koliko su catalystu ali nisu sigurno jeftinije od zvanicnog sajta. Da izgledaju dobro izgledaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Subota u 22:34 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgled mi je bio vrh dok je nisam uzivo video, prošle sezone sam sreo momka sa ovom kacigom ako se dobro sećam atlas model, razmenismo par reči, zadovoljan, ali sama školjka mi je delovala preveliko, jeste da su sve od ECE22.06 standarda malo gabaritnije ali ovaj ruroc mi je delovao za jedno 20% gabaritniji od mog GT-air, kad uhvatim vremena plan mi je do Catalista, da pogledam natenane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2710 Napisano Nedelja u 07:24 Drug član, 1544 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Sharky - Alex je napisao: Neka realna cena tih ruroc kaciga bi trebala da bude 200-300€, ne znam koliko su catalystu ali nisu sigurno jeftinije od zvanicnog sajta. Da izgledaju dobro izgledaju Najjeftinija oko 49.000din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10784 Napisano Nedelja u 07:58 Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Sa takvim cenama, nece se naprodavati kaciga u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2202 Napisano Nedelja u 13:22 Drug član, 738 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma hoće, šminkeraj uvijek prolazi na ovim prostorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...