MaxiS 3006 Napisano Jun 10 Drug član, 1658 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi u ovaj kafic bio sto si slikao? Gazda je nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano Jun 10 (promenjeno) Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisam videla ovu temu ranije. Ovaj vikend mi je zauzet, ali bi mogla sledeći recimo 21. ili 22.6. da se priključim nekoj vožnji, ako dolazite u moj kraj. Promenio Jun 10 član Alexandra995 greška 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995naravno uvek si dobrodosla. @MaxiSI ja idemo sutra na vlasinu,znamo da je radni Dan Ali mi imamo suntave smene,Ako neko zeli I moze dobrodosao je da se prikljuci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 354 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih dolepršao neki dan iz KG-a, samo ne mogu ove nedelje. Pratim temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano Jun 10 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni subote i nedelje odgovaraju, svakako se javljam kad sam slobodna, pa ako se uklopimo, super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 902 Napisano Jun 11 (promenjeno) Zainteresovan, 406 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin @MaxiS Promenio Jun 11 član petar_lord 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3006 Napisano Jun 11 (promenjeno) Drug član, 1658 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bili danas. Ekstra se izvozali. Steta sto @Bobni i ja nemamo slobodne vikende, bar cešće. Pa da se vise brojcano okupimo. Juznjaci Mogu reci da me odusevio njegov motor. Ide odlicno za 125ccm. Prelepo izgleda i lepo se cuje. Imam samo jednu slicicu. Steta. Ne opalismo vise... Promenio Jun 11 član MaxiS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiShvala na lepim recima I lepom druzenju danas.Vlasina je prelepa.snimke cu vrv sutra da objavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7299 Napisano Jul 8 Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko nije video. Vidimo se sutra . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...