Dudico 352 Napisano Sreda u 18:48 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga da hoće da ide sa ove strane Čačak, Ljig, Valjevo... ka Loznici? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11192 Napisano Sreda u 18:53 Ne silazi, 2588 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene bravo za video !!! Ljudi su sve rekli, svaka nedoumica je rešena. I za ubuduće, batalite te viber i ostale grupe. Svako može prema svojoj volji da vozi gde želi, da li uz neku zajedničku vožnju koja je potekla sa našeg foruma, ili iz neke viber grupe, svejedno. Ali nemojte mešati te grupe sa forumom ! Mešaju se (ne)proverene informacije. A to, da li će biti neka organizovana hrana, što kaže Seve, to je potpuno nebitno ! I za kraj "dnevnika" , da li će uopšte biti neko u kancelariji tintora ? I da nema nikakvog skupa, šta nam je problem da se provozamo, bilo kad, i bilo gde ? Ups, meni trenutno jeste bez motora, al mi nije bilo teško da kresnem auto, i da odem do Niša... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20070 Napisano Sreda u 19:25 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za video, gospodski način da se abrovi okončaju... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10729 Napisano Sreda u 19:55 Drug član, 1096 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jel može još jednom kakav je tačno plan polaska iz Novog Sada. Ne mogu 100% garantovati ali radim na tome da se pridružim vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 261 Napisano Sreda u 19:55 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Interceptor BP said: Jel može još jednom kakav je tačno plan polaska iz Novog Sada. Ne mogu 100% garantovati ali radim na tome da se pridružim vožnji. 8:30 Miseluk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20070 Napisano Sreda u 20:09 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan BGD, 8:30h Pumpa Zmaj, kod Meka. Ništa AP, idemo da budimo sela 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 318 Napisano Sreda u 20:17 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja i to sa ženom, sve obaveze smo otkačili, mora se ići! Juriiiiš na Drinu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5960 Napisano Sreda u 20:23 Drug član, 862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Гоша je napisao: https://www.facebook.com/watch?v=4001497536840206 Sjajan video koji otklanja sve sumnje Čovek je legenda i neverovatan borac. Mislim da će se iznenaditi koliko će nas biti i da će mu jako prijati podrška koju dobije od nas. Moramo pod obavezno jedno kolektivno fotkanje sa njim(a).... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 211 Napisano Sreda u 20:30 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam se čuo sa Vladimirom iz lokalnog kluba Brezjak i oni nas cekaju mada ni njima nije bas jasna organizacija mada nije ni važno. Nas nekolicina ide iz Panceva. Malo je rano 10 u Šapcu al nema veze.Kad krecete iz Pančeva da vam se pridružim... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 318 Napisano Sreda u 20:31 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Preneo sam i u Viber grupu za polazak u nedelju i za satnicu, biće i odatle ljudi koji ne prate forum, dakle biće to lep skup Da li neko može da prijavi vožnju policiji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20070 Napisano Sreda u 20:35 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja ima svog idejnog tvorca i koliko sam video, to je rešio. Nema potrebe da se bilo ko trpa u to. A, do Šapca umemo da vozimo i bez šmekerisanja sa policijom. Svaki potok, svojim tokom do Šapca, a onda kao Jadar, 100 Jadrova, kao velika Drina kad nabuja, do Nedeljica. Jedino me brine što će OMV biti mali već oko pola 10. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4005 Napisano Sreda u 20:38 (promenjeno) Drug član, 364 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da smo otklonili sve nedoumice. I jako mi je drago da je Zlatko prepoznao snagu, dušu i srce pravih ljudi i time nam pokazao jasno ko je ko. Elem, pošto je zbor u 10h na OMV u Šapcu, ja predlažem da ljudi koji dolaze iz Aranđelovca, Topole, Kragujevca, da se nađemo u 9h na OMV pumpi u Ćelijama. I zajednički idemo za Šabac. Neka nas vide ljudi, neka nas čuju. Bajkeri su grupacija koja je uz Studente beskompromisno ustala protiv zla. Neka se trese Ub i slinavi ministar, kao i lokalna ekipa pljačkaša. Idemo Šumadinci, nedelja u9h OMV Ćelije. Promenio Sreda u 20:38 član Tumbe 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 160 Napisano Sreda u 20:43 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, severian je napisao: Hvala za video, gospodski način da se abrovi okončaju... Ko je taj Dragan iz Obrenovca što ga Zlatko pominje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5960 Napisano Sreda u 20:48 Drug član, 862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko u kontaktu sa nekim novinarem ili redakcijom da ih obavesti o ovoj akciji? Bilo bi dobro da ovo isprati neka televizija da se vidi da su Zlatko & Co. još uvek aktivni i da ni njihova borba ne posustaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 160 Napisano Sreda u 20:48 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan E ovako rodjaci ja sam taj Dragan što ga Zlatko pominje i jesam napravio objavu i jesam pokrenuo pticu svuda ali mi ne pada na pamet da se trpam Vozicu sa mojim tamnavskim odredom na začelju kolone a napred neka idu najstariji bajkeri ili kako se svi dogovorimo Uzgred minut ćutanja za neke od tamo što ovog puta nisu glavni NAROD JE GLAVNI! 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 160 Napisano Sreda u 20:50 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ZoraNS je napisao: Da li je neko u kontaktu sa nekim novinarem ili redakcijom da ih obavesti o ovoj akciji? Bilo bi dobro da ovo isprati neka televizija da se vidi da su Zlatko & Co. još uvek aktivni i da ni njihova borba ne posustaje... Zvao ja već Žaklinu sa N1 a vi mladji turite je pozadi na moped do Loznice nemojte samo gledati coji je motor lepši Govor će držati neko od lokalnih bajkera iz Nedeljica to je moj predlog Promenio Sreda u 20:51 član deda54 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 261 Napisano Sreda u 20:53 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, deda54 said: Zvao ja već Žaklinu sa N1 a vi mladji turite je pozadi na moped do Loznice nemojte samo gledati coji je motor lepši Govor će držati neko od lokalnih bajkera iz Nedeljica to je moj predlog Glavnu rijec treba da drzi narod, bajkeri iz Nedeljica. Mi smo tu kao moralna podrska. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20070 Napisano Sreda u 20:55 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitate, glavna reč je to što ćemo biti tamo. Da stisnemo ruku i stanemo u stroj iza tih hrabrih leđa. Ništa više, ništa manje! PS: pasulj prihvatam. I gulaš prihvatam. Na tu 'ranu sam alav, pa ću i da postim i da mrsim 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 160 Napisano Sreda u 20:56 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Maćo je napisao: Glavnu rijec treba da drzi narod, bajkeri iz Nedeljica. Mi smo tu kao moralna podrska. Baš tako brate zbog njih vozimo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4005 Napisano Sreda u 21:02 Drug član, 364 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, ovo je višestruko dobra i korisna vožnja. Da osvežimo energiju i da tim ljudima čelične volje i karaktera pokažemo da uvek ima ljudi koji su uz njih i koji će stajati uz njih. Da se vidi da Zapadna Srbija nije za prodaju, potkusurivanje i otimanje. Idemooo SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVI!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 439 Napisano Sreda u 21:25 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan @Maćo ako imas vremena baci neki vizual da delim pozivnicu blogerima na Instragramu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1168 Napisano Sreda u 21:29 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Fika Bg je napisao: @Maćo ako imas vremena baci neki vizual da delim pozivnicu blogerima na Instragramu Ovako je izgledao poziv ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 439 Napisano Sreda u 21:31 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam al Maćo je već imao jake radove ranije pa sam mislio ako moze nesto efektnije da napravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladogoogle 29 Napisano Sreda u 21:33 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Gornje Nedeljice Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ko god se odluci na rutu preko Valjeva do Loznice bajkeri iz Gornjih Nedeljica i Brezjaka Vas cekaju na centru sela do 10:30 i nastavljamo prema OMW pumpi u Loznici... Vidimo se u nedeljuu braco NECE KOPATI Promenio Sreda u 21:35 član vladogoogle 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15528 Napisano Sreda u 21:36 moto merkat °°, 4972 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, deda54 je napisao: Zvao ja već Žaklinu sa N1 a vi mladji turite je pozadi na moped do Loznice nemojte samo gledati coji je motor lepši Onaj njen snimatelj je VR46 licno iako ga mesaju sa predsednikom jedne stranke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...