Nole Bg 5710 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 1768 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Zatamnjeni deflektor vizira, kačenje na dve strane, podesavanje po visini i pod uglom. Cena 30e. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1851 Napisano pre 15 sati Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Daj neki kontakt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3352 Napisano pre 13 sati Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba imam i ja jedan na prodaju, tamni, slično kacenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5710 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 1768 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Daj neki kontakt.Pisao sam ti ppPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5710 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 1768 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan ProdatoPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...