Sharky - Alex 7017 Napisano Subota u 19:36 Drug član, 2000 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Neki tip-bajker je na protestu isao i vezivao zuto-zelenu izolir traku nama bajkerima oko ruke sa pricom: ”imamo dojavu od zandarmerije da ce biti ubacenih pa da znaju koji su nasi” Zna li neko nesto vise o tome? 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3789 Napisano Subota u 19:37 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BokyBoy je napisao: Naravno da nije ali sada je kasno i gotova prica, vazno je da se sve dobro zavrsilo i da niko nije povredjen od kolega. A doticnog odjebati trajno sa foruma a uzivo, kada ga sretnete, pljunuti po sred lica, a moze i jos nešto vise. Na žalost jedan kolega je povređen...pao je sa motora baš na mestu koje je određeno od strane ovih koji su napravili pometnju. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 81 Napisano Subota u 19:40 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Најбитније у целој причи да су дошли сви који су могли да дођу. Осећај је невероватан (барем је мени био) кад вас људи дочекују као што су нас данас дочекивали са оним одушевљењем. Ружна страна је то препуцавање или како већ зовете, из разлога што губимо онда то неко заједништво које треба да негујемо и да се нађемо једни другима у невољи а данас смо требали да бранимо ту децу од ових штакора а ми треба да се бијемо међусобно. Ако већ неко ремети неку концепцију и то неко заједништво, једноставно га треба одстранити па нека се направе више група па ко хоће са ким нек бира, а не овако не зна си ни ко пије ни ко плаћа. Сад је готово, хвала Богу да нико није повређен а предлог за следећи пут да тема буде закључана и само админ пише обавештења и то је то. Мир браћо и сестре! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3789 Napisano Subota u 19:47 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dule2812 je napisao: Најбитније у целој причи да су дошли сви који су могли да дођу. Осећај је невероватан (барем је мени био) кад вас људи дочекују као што су нас данас дочекивали са оним одушевљењем. Ружна страна је то препуцавање или како већ зовете, из разлога што губимо онда то неко заједништво које треба да негујемо и да се нађемо једни другима у невољи а данас смо требали да бранимо ту децу од ових штакора а ми треба да се бијемо међусобно. Ако већ неко ремети неку концепцију и то неко заједништво, једноставно га треба одстранити па нека се направе више група па ко хоће са ким нек бира, а не овако не зна си ни ко пије ни ко плаћа. Сад је готово, хвала Богу да нико није повређен а предлог за следећи пут да тема буде закључана и само админ пише обавештења и то је то. Мир браћо и сестре! Sent from my iPhone using Tapatalk Zajedništvo je urušeno od strane jednog čoveka i te njegove ekipe...nije smelo da se dogodi ovo! Ne zanima me šta rade kao grupa ali me prilično zanima to da neko bez moje saglasnosti koristi mene za svoju agendu! Striktno je navedeno da mi idemo kao podrška a ne kao deo organizacije, striktno je navedeno da nema organizatora već da smo svi jednaki. Prosto tražim pojašnjenje...realno možda grešim a ako grešim vrlo dobro znam da se izvinim. A ako ne grešim, tu već nastaje problem jer ovca nisam. Inače...opako smo odvalili sa brojnošću i sa disciplinom kolege na visini zadatka i pristojnosti!!! 9 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1804 Napisano Subota u 19:49 Drug član, 648 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Влајко je napisao: Чек час да избришем вибер и телеграм групу...е тако. Сент фром мај Шајоми... Najpametnije! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 81 Napisano Subota u 20:01 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zajedništvo je urušeno od strane jednog čoveka i te njegove ekipe...nije smelo da se dogodi ovo! Ne zanima me šta rade kao grupa ali me prilično zanima to da neko bez moje saglasnosti koristi mene za svoju agendu! Striktno je navedeno da mi idemo kao podrška a ne kao deo organizacije, striktno je navedeno da nema organizatora već da smo svi jednaki. Prosto tražim pojašnjenje...realno možda grešim a ako grešim vrlo dobro znam da se izvinim. A ako ne grešim, tu već nastaje problem jer ovca nisam. Inače...opako smo odvalili sa brojnošću i sa disciplinom kolege na visini zadatka i pristojnosti!!!Слажем се, јер сам и ја био један од тих паркираних испред скупштине и на то сам одмах рекао да је то сулудо, да бих тек после видео другу групу бајкера да долази са друге стране а нпр нисам ни имао појма да је дошло до неке поделе и да нисмо сви на истом месту, зато сам и рекао да је најбоље да овакве теме буду закључане са само наведеним битним ставкама. Прошли пут кад сте правили окупљање ја нисам могао да будем присутан али ми је деловало да је било све како треба. Ви се годинама ваљда знате и знате ко је ко, и ко то треба да организује. Нисам ни знао до сада да је дошло данас до тих чарки иако сам био и код икее и после свуда по граду где су нас препаркиравали и распоређивали. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1804 Napisano Subota u 20:04 Drug član, 648 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Sharky - Alex je napisao: Neki tip-bajker je na protestu isao i vezivao zuto-zelenu izolir traku nama bajkerima oko ruke sa pricom: ”imamo dojavu od zandarmerije da ce biti ubacenih pa da znaju koji su nasi” Zna li neko nesto vise o tome? Naboj bio visok, pa su hteli da uzemlje ljude 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3789 Napisano Subota u 20:05 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dule2812 je napisao: Слажем се, јер сам и ја био један од тих паркираних испред скупштине и на то сам одмах рекао да је то сулудо, да бих тек после видео другу групу бајкера да долази са друге стране а нпр нисам ни имао појма да је дошло до неке поделе и да нисмо сви на истом месту, зато сам и рекао да је најбоље да овакве теме буду закључане са само наведеним битним ставкама. Прошли пут кад сте правили окупљање ја нисам могао да будем присутан али ми је деловало да је било све како треба. Ви се годинама ваљда знате и знате ко је ко, и ко то треба да организује. Нисам ни знао до сада да је дошло данас до тих чарки иако сам био и код икее и после свуда по граду где су нас препаркиравали и распоређивали. Sjajno si pojasnio problem i hvala ti! Zaista nisam za zaključavanje teme već za jasno razrešenje situacije i pojašnjenja od strane saxi-a...to se mora završiti! Mi još posao nismo obavili do kraja!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1804 Napisano Subota u 20:09 Drug član, 648 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko poznaje momka što je delio sokove kod Ikee, pošaljite veliki pozdrav, mali je šmeksi u najavi! 22 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3789 Napisano Subota u 20:14 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, maza1 je napisao: Ako neko poznaje momka što je delio sokove kod Ikee, pošaljite veliki pozdrav, mali je šmeksi u najavi! Što se mene tiče gde god ih sretnem od mene imaju i piće i klopu!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10325 Napisano Subota u 20:15 (promenjeno) Drug član, 2006 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mick je napisao: Zajedništvo je urušeno od strane jednog čoveka Nije kompletno tačno. Očigledno da to što je Saxi uradio nije dobro, ne znam detalje ( ali nemam razloga da ne verujem Saletu)iz razloga što motor još uvek nisam popravio, pa u vožnji nisam učestvovao, ali zajedništvo je narušeno onog trenutka kad je jedan dobar, pošten, plemenit čovek optužen za nešto što ne bi pomislio da uradi, pritom to nije Saxi. Na dalje je sve ovo što gledamo , prepucavanja sa jedne i druge strane, optužbe da su jedni i drugi ubaceni elementi i slično. Rešenja su dva: 1. Ili niko od njih ne vodi ništa ubuduće, čak ni u ispomoći ne učestvuje, već može da bude samo neko iz kolone. 2. Ili se ne organizujemo kao moto zajednica, svako ide i radi šta treba ili sa svojom malom grupom. Ovo ovakvo ponašanje boli svakog ko čista srca i mirne duše učestvuje u svemu ovome. Promenio Subota u 21:17 član ProMaster 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18539 Napisano Subota u 20:17 Integrisan, 5552 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stefan Romanski (@stefromanski) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM stefromanski on March 15, 2025: "Zvučni top za razbijanje demonstracija, usred odavanja počasti, tačno onda kada su režimski ćaci i kapuljaši iz Pionirskog Parka gađali narod... Jel ovo neka montaza ili sta? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 435 Napisano Subota u 20:18 (promenjeno) Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Motorcyclist said: Stefan Romanski (@stefromanski) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM stefromanski on March 15, 2025: "Zvučni top za razbijanje demonstracija, usred odavanja počasti, tačno onda kada su režimski ćaci i kapuljaši iz Pionirskog Parka gađali narod... Jel ovo neka montaza ili sta? Ne, to je LRAD. Zvučni top koji u Srbiji nije dozvoljen, a nije ni zakonski nabavljen. Idealan je jer ne ostavlja dokaze, a jako loš jer može oštetiti sluh, izazvati vrtoglavicu, mučninu, itd.... Može se reći da je ovo bio terorizam. Promenio Subota u 20:19 član h0use 2 2 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Subota u 20:24 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, h0use je napisao: Ne, to je LRAD. Zvučni top koji u Srbiji nije dozvoljen, a nije ni zakonski nabavljen. Idealan je jer ne ostavlja dokaze, a jako loš jer može oštetiti sluh, izazvati vrtoglavicu, mučninu, itd.... Može se reći da je ovo bio terorizam. leb te jebo...Inace Saxi nas na grupi oslovljava"Oni debili sa bjb"I ono sto je tamo napisao bukv.je sve slagao...Strasno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1416 Napisano Subota u 20:28 Zainteresovan, 357 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno objasnjava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5913 Napisano Subota u 20:28 Pana, 565 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast deci. Žao mi je što su morali ranije da završe sa protestom. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Subota u 20:31 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan koriscenje zabranjenog zvucnog topa, i to za vreme tisine...Jebote... https://x.com/alef_pendule/status/1900980300093468844?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1900980300093468844|twgr^a1cf6f05d00eed7a93272b8909a441eaa47c16b9|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fnova.rs%2Fvesti%2Fpolitika%2Fponos-upotrebio-si-zvucni-top-pucao-si-na-narod-koji-mirno-protestuje%2F Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4239 Napisano Subota u 20:37 Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod Londona u tom trenutku, ozbiljan haos nastao u cca 12-om minutu tišine, ljudi pobegli sa ulice kao da je naišao talas neki... Burazer bio 200m niže prema Slaviji, ista priča. Kaže čulo se kao kamion da je uleteo u masu. Inače, zbog svih ovih "nedoumica" i želje da ne budem "nečiji pion" - žena i ja smo otišli u svojoj režiji, motorom... Vama svaka čast na organizaciji! 14 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1307 Napisano Subota u 20:37 Zainteresovan, 275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bolesnici sunce ti poljubim 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3789 Napisano Subota u 20:38 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, ProMaster je napisao: Nije kompletno tačno. Očigledno da to što je Saxi uradio nije dobro, ne znam detalje ( ali nemam razloga da ne verujem Saletu)iz razloga što motor još uvek nisam popravio, pa u vožnji nisam učestvovao, ali zajedništvo je narušeno onog trenutka kad je jedan dobar, pošten, plemenit čovek optužen za nešto što ne bi pomislio da uradi. Na dalje je sve ovo što gledamo , prepucavanja sa jedne i druge strane, optužbe da su jedni i drugi ubaceni elementi i slično. Rešenja su dva: 1. Ili niko od njih ne vodi ništa ubuduće, čak ni u ispomoći ne učestvuje, već može da bude samo neko iz kolone. 2. Ili se ne organizujemo kao moto zajednica, svako ide i radi šta treba ili sa svojom malom grupom. Ovo ovakvo ponašanje boli svakog ko čista srca i mirne duše učestvuje u svemu ovome. Veruj mi apsolutno je tačno. Ja nisam želeo da se mešam jer ovo traje...namerno sam se izmestio iz cele priče do danas. Nisam učestvovao u tome jer me se nije ticalo sve dok nije pređena granica. Konkretno nemam ništa protiv saxi-a, šta više čovek je uvek bio srdačan i korektan. On mene verovatno ne zna ali realno znamo se sa vožnji. Ali...kad tvoja ekipa krene da deli informacije o nekom sa takvim tonom i namerom da taj neko praktično nastrada ne znam šta drugo uraditi već se uključiti. Kad tvoja ekipa krene da uvlači porodicu konkretno ženu u priču i kad se po kafanama javno dele snimci sa pozivima na sve i svašta pa kad te stvari dođu recimo do mene koji nemam nikakve dodirne tačke sa tim a mene drugari pitaju kakav je to problem... Pa kad se ovako danas nešto desi...izvini PROLAJAĆU na zadnjicu ako se ispostavi da me je ta osoba koristila za svoju agendu! Prosto u moje ime NE DOZVOLJAVAM! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3789 Napisano Subota u 20:40 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, sashac je napisao: leb te jebo...Inace Saxi nas na grupi oslovljava"Oni debili sa bjb"I ono sto je tamo napisao bukv.je sve slagao...Strasno. Možda ne kapira da i mi koji nismo u grupi imamo informacije jer su tamo ljudi koje i mi poznajemo i sa kojima se družimo. Suludo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10325 Napisano Subota u 20:41 Drug član, 2006 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @mick Zaista ne znam o čemu se radi, pričam samo o stvarima koje znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 333 Napisano Subota u 20:42 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je ovo korišćeno za taj "topovski udar" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3789 Napisano Subota u 20:44 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ProMaster je napisao: @mick Zaista ne znam o čemu se radi, pričam samo o stvarima koje znam. Eto...kažem ti stvari koje ja znam jer su došle do mene. Pa čak i kad sam saznao za celu priču nisam se mešao a priča je preslikana SNS pesmica. Ovo danas je prevršilo svaku meru...i ako prođe neće biti dobro po našu zajednicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko jocic 9 Napisano Subota u 21:00 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Privilegija je bila biti deo ekipe kod Ikea.e dns…. Hvala 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...