Blaza 11581 Napisano Mart 12 Ne silazi, 2685 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, vex je napisao: Da je malo ulickam Nema potrebe, ja ću je srediti. Kako da se odužim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4650 Napisano Mart 12 (promenjeno) Drug član, 506 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mi pada na "pamet' da pustis par poruka po tvom izboru. Vozio je na RF-u , nije mi smetala, nije mi ogrebala rezervoar ,ima kisnu navlaku i siri se. Hein Gericke marka, propali al su mi bili 200x bolji od Polo i Louisa. Imam i musku torbicu isto street line ako zelis da ubacimo i nju! Promenio Mart 12 član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11581 Napisano Mart 12 Ne silazi, 2685 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, vex je napisao: Jedino mi pada na "pamet' da pustis par poruka po tvom izboru. Rešavam sutra. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3675 Napisano Mart 13 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, srbac je napisao: Gotov si, ne radi ti jedan far. Jednom me saobraćajac zaustavio u nekoj selendri i počeo da me dribla zbog ovog, morao sam da mu objašnjavam da su to tako Japanci projektovali 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2533 Napisano Mart 13 Andragog, 5100 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Taj rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Mart 16 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. I ja imam u neku ruku dilemu kao i Blaža. Trenutno imam Hondu X11 i hteo bih da pređem na neki turing motor koji manje troši, i ako je moguće da je manja registracija. Od polovnih sam pikirao TDM 900, ali sam počeo da razmišljam o nekom novom CF moto, QJ, ili tako nešto. Ono što me najviše zanima, šta bi moglo da mi odgovara na mojih 196 cm i nešto preko 90 kg? Budžet za polovan bi bio do 3500 evra. Naravno morao bih prvo da prodam Hondu, što može da potraje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3997 Napisano Mart 16 Drug član, 2611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, StrahinjaS je napisao: Pozdrav svima. I ja imam u neku ruku dilemu kao i Blaža. Trenutno imam Hondu X11 i hteo bih da pređem na neki turing motor koji manje troši, i ako je moguće da je manja registracija. Od polovnih sam pikirao TDM 900, ali sam počeo da razmišljam o nekom novom CF moto, QJ, ili tako nešto. Ono što me najviše zanima, šta bi moglo da mi odgovara na mojih 196 cm i nešto preko 90 kg? Budžet za polovan bi bio do 3500 evra. Naravno morao bih prvo da prodam Hondu, što može da potraje. Ja sam sličnih gabarita i tu nema mnogo izbora, moraš tražiti motor po tvojim gabaritima a ne po ličnom dojmu TRK502X ti je sad najpristupačniji sa cenom a da je noviji i on je najveći. CF u toj ceni nema veličinu motora za tebe, QJ ispod 5000e nemaš a tu bi imao SVT650X, SRT700X, 800SX. Od starijih TDM naravno i to bi bilo to Za tu neku cenu ima i onaj Voge 300 Raly koji me je iznenadio pojavom...veeliki dual motor. Jeste da je slabiji sa oko 30ks ali za offroad je sasvim dobra mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Mart 16 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, mick je napisao: Ja sam sličnih gabarita i tu nema mnogo izbora, moraš tražiti motor po tvojim gabaritima a ne po ličnom dojmu TRK502X ti je sad najpristupačniji sa cenom a da je noviji i on je najveći. CF u toj ceni nema veličinu motora za tebe, QJ ispod 5000e nemaš a tu bi imao SVT650X, SRT700X, 800SX. Od starijih TDM naravno i to bi bilo to Za tu neku cenu ima i onaj Voge 300 Raly koji me je iznenadio pojavom...veeliki dual motor. Jeste da je slabiji sa oko 30ks ali za offroad je sasvim dobra mašina. Nisam do kraja objasnio situaciju. Nov motor bih kupio na kredit. Po mogućstvu da rata bude ispod 100 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3997 Napisano Mart 16 Drug član, 2611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, StrahinjaS je napisao: Nisam do kraja objasnio situaciju. Nov motor bih kupio na kredit. Po mogućstvu da rata bude ispod 100 evra. onda QJ SVT65X i sve od QJ-a što sam nabrojao oni ti idu dooo oko 70e mesečno. Tu imaš sad ovaj nov Zontes 703 u priči dosta je gabaritan motor i ima snage. Možda čak možeš da dobaciš do Voge 900DSX koji je najjači po dobroj ceni, snazi a i po opremi u ovom trenutku. Tu ti je sličan i CF800MT... Od japanaca i evropljana ne znam ta može da ide u tvojim gabaritima...neka Tenera recimo ali ona ide na 12k, sve oatalo je malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Mart 16 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mick je napisao: onda QJ SVT65X i sve od QJ-a što sam nabrojao oni ti idu dooo oko 70e mesečno. Tu imaš sad ovaj nov Zontes 703 u priči dosta je gabaritan motor i ima snage. Možda čak možeš da dobaciš do Voge 900DSX koji je najjači po dobroj ceni, snazi a i po opremi u ovom trenutku. Tu ti je sličan i CF800MT... Od japanaca i evropljana ne znam ta može da ide u tvojim gabaritima...neka Tenera recimo ali ona ide na 12k, sve oatalo je malo. Da li CF moto 700 MT dolazi u obzir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2533 Napisano Mart 16 Andragog, 5100 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovi novi preko 750ccm, registracija je kao u Swiss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3997 Napisano Mart 16 Drug član, 2611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, StrahinjaS je napisao: Da li CF moto 700 MT dolazi u obzir? Ne…mali je za tebe, lepo ide ali je na tebe tolikog kao da ti motor iz zadnjice izlazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1107 Napisano Mart 16 BJB Maxi Scooter Club, 494 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Stari jeste bio mali, videćemo za novi model sledeće nedelje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Mart 16 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, srbac je napisao: Ovi novi preko 750ccm, registracija je kao u Swiss Sva sreća imamo i Swiss plate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Mart 16 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mick je napisao: Ne…mali je za tebe, lepo ide ali je na tebe tolikog kao da ti motor iz zadnjice izlazi Za novi piše ,,standardna visina sedišta 800 mm, a može se opcionalno povećati na 840 mm kako bi odgovarala različitim visinama vozača". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3997 Napisano Mart 16 Drug član, 2611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, StrahinjaS je napisao: Za novi piše ,,standardna visina sedišta 800 mm, a može se opcionalno povećati na 840 mm kako bi odgovarala različitim visinama vozača". Do sad ikog nisam video da je bio sa tim sedištem, no sedište nije toliko bitno koliko gabariti motora... Najbolje da odeš i probaš sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Mart 17 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, mick je napisao: Do sad ikog nisam video da je bio sa tim sedištem, no sedište nije toliko bitno koliko gabariti motora... Najbolje da odeš i probaš sve... Tako će i biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1107 Napisano Mart 17 BJB Maxi Scooter Club, 494 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Info za novi 700MT.. uz poviseno sediste bice to super The 2025 CFMOTO 700MT has a wheelbase that's 20mm longer and its overall length has increased by 64mm, it's 97mm wider and 103mm taller, with a 20mm increase in ground clearance at 190mm. However, the seat height has dropped 20mm to 800mm, and curb weight remains broadly the same at 240kg (wet), despite a 2l increase in fuel capacity at 20l. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3089 Napisano Mart 17 Drug član, 1585 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Info za novi 700MT.. uz poviseno sediste bice to super The 2025 CFMOTO 700MT has a wheelbase that's 20mm longer and its overall length has increased by 64mm, it's 97mm wider and 103mm taller, with a 20mm increase in ground clearance at 190mm. However, the seat height has dropped 20mm to 800mm, and curb weight remains broadly the same at 240kg (wet), despite a 2l increase in fuel capacity at 20l.Šta su cifre 258kg full loaded koje sam video na par mesta?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1107 Napisano Mart 17 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 494 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Rezervoar na 90% i sva 3 kofera sa nesto tezine u njima, mislim da tako ide Promenio Mart 17 član andrej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Mart 17 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji kod nekih prodavaca kineskih motora zamena staro za novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3997 Napisano Mart 17 Drug član, 2611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, StrahinjaS je napisao: Jel postoji kod nekih prodavaca kineskih motora zamena staro za novo? Da ali moraš direktno sa njima da se dogovaraš...QJ to radi, Beneli...za njih znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Mart 17 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mick je napisao: Da ali moraš direktno sa njima da se dogovaraš...QJ to radi, Beneli...za njih znam. Nije bitno koja marka motora je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3997 Napisano Mart 17 Drug član, 2611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, StrahinjaS je napisao: Nije bitno koja marka motora je u pitanju? Ne, važno im je koliko mogu da izvuku za sebe preprodajom. Ili ako kupuješ kod njih oni mogu da pomognu u oglašavanju motora ako ne žele zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 113 Napisano Mart 18 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan @StrahinjaS Ради то већина, само што раде као класични препродавци, убијају цену максимално. Више ти се исплати да га сам продаш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...