Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina novog A2 motora i preporuke.

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: No

Planiram na sajmu da pazarim nov motor.

Prvi motor koji sam vozio je bio KTM Duke 125 iz 2018 god. , i sa njim sam bio prezadovoljan, a pored njega sam probao i jos nekoliko motora koji se nalaze u A1 kategoriji kao sto su Honda NSR 125, Yamaha MT125, Aprilia RS4 itd...

Polozio sam za A2 prosle godine i u velikoj sam dilemi koj brend da izaberem. Trenutno moja uza selekcija su mi CFmoto 450NK, Kawasaki Z500SE, Yamaha MT03 i KTM Duke 390. (naked varijante)

Sa KTM-om sam zadovoljan, prosle godine je izasla 3. generacija 390 top opremom, ali jedina mana koja me odvlaci od kupovine 390 je taj jedan cilindar i zvuk te masine, dok sto se opreme tice ima dosta toga, TFT display, podesive WP prednje viljuske, launch control, itd...

CFMoto po mom misljenju je brutalan motor, sa brutalnim zvukom koji podseca ma Yamahu MT-07, ali takodje najveca mana jeste ono cuveno Made in China.

Yamaha dugo nije updejtovala svoj MT-03 model, ali samim tim da je ove godine izasli restajling verzije MT07 i MT09 mislim da ce sledece isto to uraditi i za MT03.

Da li je neko imao loša iskustva sa navedenim motorima ili zna koje su im česte boljke? Takodje da li neko ima savet koji od ovih uzeti?

Hvala.

Promenio član SnupkoSRB

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 683 postova
  • Motocikl: -

Yamaha radi sa CF-om.......samo kažem.

Uzmi sebi jedan dan, idi u BG (ako nisi iz BG), odeš u svaki salon i zajašeš svaki od tih motora. Koji ti se najviše svidi, kupuj.

Sad će uskoro i sajam, možda se pojavi nešto novo.

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: No
Upravo sada, miki je napisao:

Yamaha radi sa CF-om.......samo kažem.

Uzmi sebi jedan dan, idi u BG (ako nisi iz BG), odeš u svaki salon i zajašeš svaki od tih motora. Koji ti se najviše svidi, kupuj.

Sad će uskoro i sajam, možda se pojavi nešto novo.

Baš to i planiram da uradim na sajmu.

To sam čuo da dosta njih rade sa kinezima, kao što se i KTM sklapa u CF fabrikama u kini.

• Drug član, 1329 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Baš videh taj CF juče, glupo dobra cena šta taj motor nudi, ako se ne varam garancija je sad 5 godina, ne bih se ja tu mnogo mislio. Z500 bi mi bio drugi izbor.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja